#Okuldan kaçan Çocuğa İnternet kafede baba dayağı

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Seyhan Şaşko Hakkında Bilmedikleriniz Beyaz Show 00:50

Seyhan Şaşko Hakkında Bilmedikleriniz Beyaz Show

Beyaz, 6 Nisan yayınına katılan ünlü spor spikeri Seyhan Şaşko hakkında ilginç bilgiler verdi! Seyhan Şaşko hangi takımı tutuyor? Seyhan Şaşko, öğrencilik yıllarında okuldan kaçıp ne yapmaya gidiyormuş? Seyhan Şaşko'nun..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçük Bir Rica Orijinal Fragman 01:29

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam 00:43

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam

Sao Paulo'da gerçekleşen olayda, bir adam silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek istedi. Ancak o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi 00:43

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek isteyen adam, o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki kadın polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde gerçekl..

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Çocuklarına Makas Şakası Yapan Anne 01:23

Çocuklarına Makas Şakası Yapan Anne

Bu nasıl anne. Çocuklarına şaka yapmak isteyen bir anne kendini yere atarak şakanın gerçekleşmesini bekler. Okuldan eve dönen çocuklar annesini yerde ve diline saplanmış bir makasla görür.Çılgına dönen çocuklar çığlıklar..

  • JET TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maskesiz genç öğrencinin yüzüne hapşırdı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti 01:52

Maskesiz genç öğrencinin yüzüne hapşırdı, hiçbir şey olmamış gibi yolu

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yolda maskesiz yürüyen genç bir kız, okuldan eve giden kız öğrencinin yüzüne hapşırıp yoluna devam etti. Korona virüs vakalarının tırmanışta olduğu süreçte yaşanan bu olay güvenlik kamer..

Ümit Besen - Okul Yolunda 03:55

Ümit Besen - Okul Yolunda

Hatırladın mı eskiden? Geçmişteki günlerde Akşamları beklerdim, Sen okuldan dönerken El ele yürürdük, evinizin yoluna Şarkılar fısıldardın, gülümseyerek bana Bitmesin derdik bu yol, yağmurda ıslanırken Geceler bile..

Hababam Sınıfı Tatilde  Okul Her Yerdir 04:20

Hababam Sınıfı Tatilde Okul Her Yerdir

Hababam Sınıfı Tatilde - 1977 Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yapımı Türk güldürü filmi. Hababam Sınıfı serisinin 4. filmidir. Kemal Sunal'ın da Hababam Sınıfı serisinde oynadığı son filmdir. Sınıf her zaman olduğu gibi ken..

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Öğrenciler üzerlerine düşen saksıdan kıl payı kurtuldular 00:29

Öğrenciler üzerlerine düşen saksıdan kıl payı kurtuldular

Tekirdağ'da okuldan çıktıktan sonra evlerine dönen öğrencilerin üzerlerine saksı düştü. Öğrenciler yaralanmaktan kıl payı kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:44

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve ..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle 12:37

Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle

Kaptan, Poğaça ve Biberiye gölge ebesi oynayarak okuldan eve dönerken metruk bir evin önünde gizemli bir çocuk görürler. Çocukla tanışmak istediklerinde çocuk evin içine kaçar ve Biberiye onu takip ederken Kaptan ve Po..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.671 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gaz Pedalı Takılı Kalırsa 00:53

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa

Çocuğunu okuldan almak için arabası ile evden çıkmak isteyen kadın, gaza bastığında başına geleceklerden habersizdi... Kadının arabasının gaz pedalı takılı kalınca zor anlar yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Köksal Babanın Anıtkabir Ziyareti 04:29

Köksal Babanın Anıtkabir Ziyareti

Köksal Baba Ankara'ya yaptığı gezide Anıtkabir'i ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Anıtkabir'i gezerek, Mustafa Kemal Atatürk'e ait eşyaları inceleyen Köksal Baba hayranlarıyla fotoğraf çekildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlunu Toprağa Gömerek Kurtardı 01:00

Oğlunu Toprağa Gömerek Kurtardı

Babasıyla birlikte Ardahan'da çobanlık yapan Murat Yıldırım hayvanları otlattığı sırada yıldırım çarpması sonucu bir anda yere düştü. Oğluna yaklaşık 100 metre uzakta bulunan baba ışık saçılmasını görünce oğlunun yanına ..

Babanın Bebeğe İşkenceleri 00:30

Babanın Bebeğe İşkenceleri

Baba Gibi Baba..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce