#Okuma azmiyle Örnek oluyor

Örnek Sorular izle - Video - Eğitim Bilişim Ağı 02:17

Örnek Sorular izle - Video - Eğitim Bilişim Ağı

EBA..

  • EBA tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 5 yıl önce
EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Serdar Örnek - Caney 02:43

Serdar Örnek - Caney

Caney şarkı sözleri ile Sen bana gel dediğinde gelmez miyim caney Sen bana öl dedin de ölmez miyim caney Düğünü Mardin’de yapmaz mıyım caney Ellerine kınalar yakmaz mıyım caney Keçe delale çav şinamı caney Cane cane d..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

1 Saat Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler 59:56

1 Saat Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler

Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor Sözleri Uyu yavrum yine sabah oluyor Uyumazsan güzel rengin soluyor Babacığın gelmiş bize bakıyor Uyu yavrum yine sabah oluyor Eee ee . pış pış. Eser Adı: Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..