#Okyanusun derinliklerinde yaşayan canlılar

Dr. Öz'den 'Anadolu Yemekleri Tüketin' Önerisi 02:13

Dr. Öz'den 'Anadolu Yemekleri Tüketin' Önerisi

Dr. Öz'den 'Anadolu yemekleri tüketin' önerisi ABD'de yaşayan ünlü Türk cerrah Dr. Mehmet Öz, sağlıklı yaşam için Anadolu yemekleri tüketilmesini önerdi...

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Boy Erased Orijinal Fragman 02:46

Boy Erased Orijinal Fragman

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm ..

Ayşenur Yaylalı Farklı Ülkelerin Değişik Şal Bağlama Stilleri 07:22

Ayşenur Yaylalı Farklı Ülkelerin Değişik Şal Bağlama Stilleri

Bugün dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan kadınların şal bağlama stillerini sizlerle paylaştım ! Videomu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı kanalıma abone değilseniz abone olmayı unutmayın..

FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık Hayranlığı 00:49

FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık Hayranlığı

Görüntülerde eski Bugün Gazetesi Ankara temsilcisi firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık ve kilise hayranlığı gözler önüne seriliyor. ABD'de lüks bir hayat yaşayan Adem Yavuz Arslan, kiliseleri yere göğe sığdı..

Yüzüklerin Efendisi 3 Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj Hd İzle 4:23:15

Yüzüklerin Efendisi 3 Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj Hd İzle

Kralın Dönüşü, Peter Jacksonın üçünü bir arada çekerek sinemaya uyarladığı Tolkienin ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisinin son bölümünü beyazperdeye taşıyor. Kıyamet günü ortamını yaşayan Orta Dünyada, Yüzük Savaşının son..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar 04:55

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar

İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Be..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

İnsan Dostunun Yavrularına Vurmasını Engelleyen Köpek 00:29

İnsan Dostunun Yavrularına Vurmasını Engelleyen Köpek

Çin'de yaşayan bir adam beslediği anne köpeğinin 8 yavrusunu karşısına alarak elindeki terlik ile vuracakmış gibi yapıp tepkisini ölçmüş...

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise'nin Ablasından Şaşırtan Hamle 01:54

Hadise'nin Ablasından Şaşırtan Hamle

Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler yaşayan Hadise, menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile yollarını ayırmıştı. Hadise, stil danışmanlığını üstlenen kardeşi Derya Açıkgöz ile de çalışmama kararı almıştı..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsan Dostuna Kaybola Numarası Yapan Köpek 00:11

İnsan Dostuna Kaybola Numarası Yapan Köpek

Evcil hayvanlarıyla vakit geçirirken muzurluk peşine koşan insanlar son zamanların yeni trendi kaybolma numarasını yaparak sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. Şili'nin başkenti Santiago'da yaşayan adam bu sefer far..

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman 01:41

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ilk kez yamaç paraşütü deneyimi yaşayan tatilci, indiğinde yeri öpmüş. Tatilcinin gökyüzünde yaşadığı adrenalin ve korku dolu anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüksek Aracına Binmek İçin Efsane Çözüm Üreten Kadın 00:40

Yüksek Aracına Binmek İçin Efsane Çözüm Üreten Kadın

ABD'nin Colorado eyaletine yaşayan kısa boylu kadın yüksek aracına binmek için efsane bir çözüm üretmiş..

  • JET TV tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

Sevgisiz - Nelyubov Türkçe Dublaj İzle 2:01:46

Sevgisiz - Nelyubov Türkçe Dublaj İzle

Rusya yapımı olan dram türünde bir film hikayesi de sürekli şiddetli geçimsizlik yaşayan bir çiftin birbirlerine olan sevgileri tükenmiş ve zorla aynı evi paylaşmaktadırlar. Olan çocuklara olmaktadır iki yetişkin insan a..

Usta Oyuncu Coşkun Göğen'in Acı Günü 02:13

Usta Oyuncu Coşkun Göğen'in Acı Günü

Antalya'da yaşayan Türk sinemasının sevilen karakter oyuncusu 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı Coşkun Göğen'in ortancı kızı Dünya Göğen,..

  • BETA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Traktör Havuzunda Serinleyen Köy Çocukları 04:59

Traktör Havuzunda Serinleyen Köy Çocukları

Mersin’in Bükdeğirmeni köyünde yaşayan çocuklar, denize gidemeyince bir köylünün çocuğu için havuza dönüştürdüğü römork kasasında serinlik keyfini yaşamış..

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İskenderun 250 Kilo Olan Adam Hastaneye Götürüldü 01:28

İskenderun 250 Kilo Olan Adam Hastaneye Götürüldü

Kilolarından tedaviyle kurtulacak İskenderun ilçesinde yaşayan 250 kilo ağırlığında Cuma Yıldız, fazla kilolarından kurtarılması için tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı...

Nusret'in Telefonuyla Uğraşan Çalışanlarını Basması 00:42

Nusret'in Telefonuyla Uğraşan Çalışanlarını Basması

Nusret Gökçe, her şeyi popüler olmak için yaşayan adam,bu kez çalışanlarının boş anında telefonuyla uğraştıklarını görünce baskın veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
80'lik Teyzenin Yamaç Paraşütü Macerası 02:59

80'lik Teyzenin Yamaç Paraşütü Macerası

İstanbul'da yaşayan 80 yaşındaki yaşlı kadının uçma hayali Serdivan Kırantepe'de yamaç paraşütüyle gerçeğe dönüşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman

Sofia görme engelli bir piyanisttir. Günün birinde evinin üst katında gerçekleşen bir arbedeyi işitir ve ertesi gün üst komşusu Veronique'in öldüğünü öğrenir. Bu istemsiz tanıklık onu Londra'nın suçlarla dolu yeraltı dün..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle 1:28:39

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle

Kabilesiyle birlikte ilkel bir hayat yaşayan genç büyük bir gürültü ile korkarak saklanmış bir şekilde kendilerini bulduklarında hiçbirşey anlayamazlar. Dünya'dan daha doğrusu diğer insanlardan ayrı yaşadıkları için bron..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:17

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Salata Hastası Küçük Bebek 00:36

Salata Hastası Küçük Bebek

Erzincan'da yaşayan 2 yaşındaki Burak Polat isimindeki küçük çocuğun yemek yeme şekli izleyenleri gülme krizine sokmuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce