#Okyanusun derinliklerinde yaşayan canlılar

Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Erzurum’da 20 Milyon Bej ve 5 Milyon Metreküp Mavi Mermer Rezervi Bulundu 07:35

Erzurum’da 20 Milyon Bej ve 5 Milyon Metreküp Mavi Mermer Rezervi Bulu

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 20 milyon metreküp Bej mermer ve doğada nadir olarak görülen 5 milyon metreküp mavi mermer rezervi tespit edildi. Erzurum’un Pasinler ilçesinde büyük miktarda bej ve mavi mermer rezervi bulu..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor 04:50

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor

Antalya'da yaşayan, daha önce 3 üniversite bitiren resim ve tezhip sanatçısı Rahime Halide Soysal (71), bu kez Anadolu Üniversitesi Açıöğrtemi Fakültesi (AÖF) Felsefe Bölümü'nde öğrenci oldu...

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor 01:08

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan askeri harcamalarını arttırdı. Yunan Başbakan Micokatis 115 milyon avro değerinde denizaltılar için 32 torpido alınacağını açıkladı...

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi 01:22

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi

İzmir'deki depremin ardından büyük panik ve korku yaşayan vatandaşların büyük çoğunluğu evlerine giremedi. Geceyi çadırda geçiren depremzedeler yaşadıklarını anlattı...

  • GÜL tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin ses kayıtları ortaya çıktı 02:00

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin s

İzmir’de depremde yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşayan kişilerin panik anları ses kayıtlarına yansıdı. Apartmandaki kişiler o anlarda kendi aralarında kurdukları iletişim grubundan haberleşirken, içerde bulunanlar kap..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı 02:03

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı

KARABÜK'ÜN ARICAK KÖYÜNDE YAŞAYAN 70 YAŞINDA BİR KADIN GECE YARISI TIKIRTI DUYDU, AYAKLANDI. KARŞISINDA HIRSIZI GÖRÜNCE AKLINA İLK GELENİ YAPTI. O SAYEDE DE HAYATTA KALDI,..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında! 02:28

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında!

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT. SAHTE EKSPERTİZ RAPORUYLA DOLANDIRILABİLİRSİNİZ... İSTANBUL, ÜSKÜDAR'DA YAŞAYAN NURULLAH KALAYCI O TUZAĞA DÜŞTÜ, İDDİAYA GÖRE 140 BİN LİRALIK ARACA 240 BİN LİRA ÖDEDİ.....

Van Kedisi Almak İçin Çin'den Geldi 01:16

Van Kedisi Almak İçin Çin'den Geldi

Pekin'de yaşayan öğretim görevlisi Sun Ping, sosyal medyada araştırma yaparken Van kedisiyle tanıştı. Ve bir Van kedisi almak için Çin’den Kayseri'ye geldi...

Ziyaret için yola çıktı, hayatının şokunu yaşadı 03:07

Ziyaret için yola çıktı, hayatının şokunu yaşadı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan Metin Gönen isimli vatandaş, ailesi ile gezi için gittiği Çanakkale'de polis kontrol noktasında hayatının şokunu yaşadı..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Türkiye'den İran'a Online 'Kız İsteme' 02:29

Türkiye'den İran'a Online 'Kız İsteme'

Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok toplantı ve etkinlik online olarak gerçekleştirilirken, İzmirli bir aile İran’da yaşayan aileyi görüntülü arayarak kız istedi...

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri 04:45

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri

Yakın bir geçmişe kadar ağırlıklı olarak İstanbul Tarlabaşı'nda yaşayan Afrikalı göçmenler artık Esenyurt'u tercih ediyor. TRT Haber, Afrikalı göçmenlerin Esenyurt'taki yaşamına tanıklık etti...

Korona virüs bunu da yaptırdı, online kız isteme merasimi 03:31

Korona virüs bunu da yaptırdı, online kız isteme merasimi

Çankırı’da yaşayan Özel ve Özkan aileleri, korona virüs salgını nedeniyle tedbirlere uyarak kız isteme merasimini çevrimiçi platformda gerçekleştirdi...

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu! 01:52

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu!

CEMİLE... 4 YILDIR BEYOĞLU'NDAKİ BİR SOKAKTA YAŞAYAN, MAHALLELİNİN SAHİP ÇIKTIĞI BİR KÖPEK... SEVİMLİLİĞİYLE HERKESİN GÖZBEBEĞİYDİ, AMA BİR HIRSIZI SUÇÜSTÜ YAKALAYINCA KAHRAMAN DA OLDU... BAKIN AKILLI KÖPEK, O HIRSIZI NA..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Engelli Leyla babasına bakıyor, 5 kardeşine annelik yapıyor 08:12

Engelli Leyla babasına bakıyor, 5 kardeşine annelik yapıyor

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan Leyla Naifoğlu (28), 5 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu 2 bacağını kaybetti. 5 yıl önce de kanserden annesini kaybeden Naifoğlu, engelli haliyle hem 5 kardeşine annelik yapıyor h..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Ünlü model hayranlarını şaşırttı... 01:07

Ünlü model hayranlarını şaşırttı...

BİR DÖNEMİN ÜNLÜ MODELİ LONİ WİLLİSON HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI... BİR SÜREDİR SOKAKTA YAŞAYAN WİLLİSON ÇORAPLARIYLA GEZİP ÇÖPLERİ KARIŞTIRIRKEN YAKALANDI...