#Olan ilginin

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Selçuk Konyaspor-Karagümrük Maçındaki Şaibeli Kararlar 02:45

Selçuk Konyaspor-Karagümrük Maçındaki Şaibeli Kararlar

Futbol kimi insanlar için büyük bir tutkudur. Misal, amatörden kendi imkanları ve destekleriyle 2. lige çıkan Karagümrük bu sezon düşmeme mücadelesi veriyor. Bildiğiniz üzere bir semt takımı olan Karagümrük, bu haftaki m..

Terminator 5 Yaradılış Film İzle 2:05:43

Terminator 5 Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 14.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal 03:22

Davaro Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal

Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Pembe Mutlu Memo (Kemal Sunal) Sülo (Şener Şen) köy meydanında dümenden öldürür. Tam hapishaneye götürülürken eşkiya olan ilkokul arkadaşı ile karşılaşır ve hapishaneye gi..

Hatice Şendil 'Sonsuza Kadar Hamile Kalacakmışım Gibi Geliyor' 01:23

Hatice Şendil 'Sonsuza Kadar Hamile Kalacakmışım Gibi Geliyor'

Bebeğini Mayıs Ayının İlk Haftası Dünyaya Getirecek Olan Hatice Şendil 16 Kilo Almış...

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere 2-0 Litvanya (Maç Özeti - 26 Mart 2017) 09:19

İngiltere 2-0 Litvanya (Maç Özeti - 26 Mart 2017)

İngiltere kendi evinde Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’ndaki maçta Litvanya ile karşılaştı. 2018’de Rusya’da yapılacak Dünya Kupasında çok önemli olan maçta İngiltere 2-0 lık skorla maçtan galibiyetle ayrıldı.İngil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı Kimdir? 04:02

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır. Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan ..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

Pınar Deniz Kimdir? 02:04

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında Sil Baştan dizisinde ilk oyunculuk ..

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Meryem Uzerli Sudi Arabistan da Yasağı Deldi Kırbaçlanabilir! 02:05

Meryem Uzerli Sudi Arabistan da Yasağı Deldi Kırbaçlanabilir!

Meryem Uzerli Suudi Arabistanda çekip paylaştığı resim başına iş açabilir.Kamusal alanlarda kadınların asla başı açık olmaması yasağını delen Meryem Uzerli'yle ilgili olan haberimizin detayları sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - 392. Bölüm Fragmanı | Pazartesi 02:20

Kısmetse Olur - 392. Bölüm Fragmanı | Pazartesi

Kısmetse Olur'da 27 mart pazartesi yayınlanacak olan 392.bölüm tanıtımı sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Mutlu Yıllar Şarkısı Edis ile Feris Çoçuk Şarkıları 01:48

Mutlu Yıllar Şarkısı Edis ile Feris Çoçuk Şarkıları

Mutlu yıllar şarkısı! Edis ile Feris doğum günü olan çocuklar için mutlu yıllar şarkısını söylüyor...

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu! 04:34

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu!

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde Onur'un elenme ihtimali Aycan'ı gözyaşlarına boğdu! Onur elenirse onunla birlikte gideceğini söyleyen Aycan, ona olan sevgisini bir kez daha haykırdı! Onur..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm 03:48

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 103.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde gün sonunda deri kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Rabiadan Olay İtiraf - Eski Sevgilimi Özlüyorum! 04:29

Kısmetse Olur - Rabiadan Olay İtiraf - Eski Sevgilimi Özlüyorum!

Kısmetse Olur 27 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Rabia ve İlkay ilişkisi sona erdi. İlkay'ın pasif tavırlarından rahatsız olan Rabia, onda istediğini bulamadığını ve eski sevgilisi Gökhan tarzında birini istediği..

  • ANKA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

Ayıcık Bombo 2.Bölüm 05:53

Ayıcık Bombo 2.Bölüm

Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor...

Kedinin Ayna İle İmtihanı :) 00:41

Kedinin Ayna İle İmtihanı :)

Aynada yansıması olan kedi Bİr başka kedi var zannediyor ve komik hareket ediyor....

Sıla Gençoğlu Kimdir? 03:53

Sıla Gençoğlu Kimdir?

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'd..

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir? 02:48

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir?

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, G..

Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..

Serhat Akın Kimdir? 01:44

Serhat Akın Kimdir?

(d. 5 Haziran 1981, Bretten), Türk eski millî futbolcu. En son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır...

Aleyna Tilki Kimdir? 02:43

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan A..

Derya Uluğ Kimdir? 01:38

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ, Türk şarkıcı. İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Doğum: 21 Şubat 1986 (31 yaşında), İzmir..