#Olan ilginin

Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça 3:07:39

İşte Benim Stilim 7. Sezon - 114. Bölüm Tek Parça

İşte Benim Stilim 7. Sezon 09 Nisan 2017 Pazar günü yayınlanan 114. Bölümünde haftanın finalinde neler yaşandı? Hangi yarışmacı dans konseptine nasıl hazırlandı? Hangi yarışmacı kostümü ve sahne şovuyla jüriden kaç puan ..

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robotlar Tiyatro Sahnesinde 02:36

Robotlar Tiyatro Sahnesinde

Robotlar, imalat sektöründen tıbba, hayatın birçok alanında yaygınlaşıyor. Haberimize konu olan robot ise tiyatroda sahneye çıkıyor. İngiltere’de sahnelenen Spillikin oyununda Alzheimer hastası bir kadının erkek arkadaşı..

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Kemal Atatürk Ve Ülkü Adatepe izle 01:05

Mustafa Kemal Atatürk Ve Ülkü Adatepe izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara olan ilgisi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celal Bayar'ın Atatürk Sevgisi İzle 01:33

Celal Bayar'ın Atatürk Sevgisi İzle

Celal Bayar'ın, Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgisi ve Atatürk'ün ardından gerçekleşecek cumhurbaşkanı seçimi hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu 00:55

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan 00:27

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

LG'den G6 İçin Rube Goldberg Makineli Muhteşem Tanıtım Videosu 02:35

LG'den G6 İçin Rube Goldberg Makineli Muhteşem Tanıtım Videosu

Karşısında Samsung Galaxy S8 gibi ciddi bir rakiple yarışmak zorunda olan LG G6 iddialı bir reklam videosu yayınladı. Sıcak ve soğukta sorun yaşamayan telefon hızlı şarjıyla da dikkatleri çekiyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Zekiye 1.Bölüm 49:28

Uzaylı Zekiye 1.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 1.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Zekiye 2.Bölüm 49:19

Uzaylı Zekiye 2.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 2.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 4.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Zekiye 3.Bölüm 50:36

Uzaylı Zekiye 3.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 3.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 4.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Zekiye 4.Bölüm 46:01

Uzaylı Zekiye 4.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 4.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Zekiye 5.Bölüm 50:54

Uzaylı Zekiye 5.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 5.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Uzaylı Zekiye 8.Bölüm 44:14

Uzaylı Zekiye 8.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 8.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce