#Olan ilginin

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı 00:47

40 Kiloluk Denizanaları Antalya Kıyılarını Bastı

Orijinli çapı 50-60 cm, ağırlıkları ise 30-40 kilo olan 'başıboş' ya da 'göçmen' denilen denizanası türü, Antalya kıyılarında. Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Kızıldeniz orijinli bu denizanası türünün Antalya kıyılarında ilk ke..

  • PITIRCIK tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Sevgiliyi Korkutan Fare Şakası 02:31

Sevgiliyi Korkutan Fare Şakası

Uykuda olan sevgilisinin yatağına fareler bırakan adamın acımasız şakası kameralara böyle yansıdı. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 5. Bölüm Fragman 00:50

Fazilet Hanım ve Kızları 5. Bölüm Fragman

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Kısmetse Olur - 407. Bölüm Fragmanı | Pazartesi 02:00

Kısmetse Olur - 407. Bölüm Fragmanı | Pazartesi

Kanal D de yayınlanan Kısmetse Olur da 17 Nisan 2017 pazartesi yayınlanancak olan 407.bölüm tanıtımı sizlerle, iyi seyirler dilerim.Kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur Tuğçe, Didemi Fena Trolledi 00:59

Kısmetse Olur Tuğçe, Didemi Fena Trolledi

Kısmetse Olurun bu haftanın finalinde Didem'in açıklamalarından sonra haftanın birincisi olan Tuğçe öyle açıklamalarda bulundu ki Didem dinlemekten başka birşey yapamadı...

  • ANKA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

 He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj 21:05

He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj

İhtiyaç İçin Bir Dost - He-Man 10. Bölüm Güçsüzlüğünden umutsuzluğa düşen Teela'nın kendine güvenen bir dostu olan Ileena, Eternia'nın Transmutatör'üne el koymaya çalışmak için kendisini bağımlılık yaratan bir iksir kul..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyzbol Maçına Davetsiz Misafir! 00:45

Beyzbol Maçına Davetsiz Misafir!

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir beyzbol maçında davetsiz misafir olan 'kedi' oyuna ara verilmesine sebep oldu...

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar 03:59

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde gün sonunda tatilde akşam yemeği konseptinde kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor 01:01

Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor

1989 yılından bu yana basktbol ve birçok organizasyona sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yeni bir basketbol tesisi ve kamp merkezi yapılacak...

Survivor 18 Nisan 2017 Salı Fragman 01:30

Survivor 18 Nisan 2017 Salı Fragman

Survivor 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanacak olan bölüm tanıtımı sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Hattı 25 Nisan 1994 1:02:12

Ateş Hattı 25 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Türkiye'nin ekonomik durumu, IMF ile olan ilişkiler, stand-by antlaşmaları ve hükümetlerin aldığı ekonomik önlemler konu edilmektedir...

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 122.Bölüm 02:13

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 122.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dans Ederek Motosiklet Sürücüsünün Dikkatini Dağıtan Kız 01:08

Dans Ederek Motosiklet Sürücüsünün Dikkatini Dağıtan Kız

Yol kenarında dans ederek motosiklet sürücüsünün dikkatini dağıtıp kaza yapmasına sebep olan Ukrayna'lı çılgın kızın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayland Yeni Yılı Fillerle Kutladı 01:09

Tayland Yeni Yılı Fillerle Kutladı

Tayland kültüründe yeni yıl festivali olan 'Songkran', ülkenin antik kenti Ayutthaya'da kutlandı. Kutlamalar esnasındaki su savaşına filler de hortumlarıyla katıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Aziz Nesin'e Cevabı 08:09

RTE Aziz Nesin'e Cevabı

Reisin yıllar öncesinden cumhurbaşkanı olacağı kendine olan öz güveninden belliydi. Daha iyi videolar için ABONE olmayı unutmayın! İyi Seyirler.....

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Bülent Ersoy Ağlarsa 00:32

Bülent Ersoy Ağlarsa

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir...

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani 01:27

Ağlayıp Da Gözden Mi Olalım Yani

Canikom başrollerini Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1977 yapımı Türk filmidir. Yönetmeni Orhan Aksoy olan filmin yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Yavrumun Hakkını Yediniz 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 00:45

Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'’a (Filiz Akın)..

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi 00:45

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..