#Olan ilginin

Dolunay 1. Bölüm Fragman 01:04

Dolunay 1. Bölüm Fragman

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in ( Can Yaman) özel aşçısı olu..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi? 04:26

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi?

18. bölüm özeti: Veysel’in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel’in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali’nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Keskin Nişancı  Film İzle 2:12:39

Amerikan Keskin Nişancı Film İzle

Bahriye Komandoları'na katılan ve Irak'ta 150'den fazla insanın ölümüne sebep olan Chris Kyle (1974-2013) isimli askerin aynı isimli kitabından uyarlanan filmde Chris Kyle'ın askeri kariyeri ve yaşadıkları anlatılacak. A..

  • Tv Series tarafından
  • 6.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar 01:41

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar

Orucu bozan durumlar hakkında bilmeniz gerekenler... Fitil kullanmak orucu bozar mı? Vücuda merhem ya da krem sürmek orucu bozar mı? Merhem ve krem kullanımı ile ilgili genel kurallar nelerdir? Cünüp olan kişi oruç tutab..

Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması! 01:00

Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşinden boşandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile olan evliliğini sonlandırdı. 9 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı boşandığın..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones 7. Sezon Tüm Fragmanlar 03:16

Game of Thrones 7. Sezon Tüm Fragmanlar

16 Temmuz'da 7'inci sezonunun ilk bölümü yayınlanacak olan Game of Thrones'un yeni fragmanlarının hepsi birleşti...

İBS Yağmur Taktaşın Tatil Görüntüleri 01:07

İBS Yağmur Taktaşın Tatil Görüntüleri

İşte Benim Stilim programının iddialı yarışmacılarından olan Yağmur Taktaşın tatil görüntüleri sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü 01:04

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü

İzmir Gümüldür'deki Orman Yangınına Müdahale Etmek İçin Tahtalı Barajı'ndan Su Almaya Çalışan Ve 5 Personeli Bulunduğu Bildirilen Yangın Söndürme Helikopteri, Bambi Olarak Adlandırılan Tankının Su İçindeki Bir Cisme Ta..

Tarkan - Kedi Gibi  Harbiye Açık Hava Sahnesi 04:51

Tarkan - Kedi Gibi Harbiye Açık Hava Sahnesi

Veeee karşınızda sözü müziği Tarkan'a ait olan 'Kedi Gibi' Mırrrrrr :)..

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saçma Sapan Triplerden 03:02

Saçma Sapan Triplerden

Saçma sapan cümleler şarkısından yola çıkılarak yapılmış olan komik ve eğlenceli bir video..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ünlü Futbolcu Messinin Düğününden Resimler 02:33

Ünlü Futbolcu Messinin Düğününden Resimler

Dünyaca ünlü ve dünyanın en pahalı futbolcularında olan Lionel Messi, çocukluk aşkı Antonella Roccuzzo ile Arjantin'in Rosaria kentinde düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Türkiye'nin En Zengin 20 İnsanı 05:20

Türkiye'nin En Zengin 20 İnsanı

Türkiyenin En Zengin 20 İnsanı Forbes her yıl açıklağı en zengin türkler listesine göre 2016 yılında Türkiye’de 30 milyarder vardır Listede servetleri aynı olan isimlerde var...

  • ANKA tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere köfteli yoğurt kebabı tarifini paylaşıyoruz. Lezzetine doyamayacağınız köfteleri pidesi ve üzerine dökülen salçalı sosu ile enfes köfte kebabı tarifini sizlerde çok beğeneceksiniz. Kızartılmış ekmeklerin üz..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Odası Temizlik Görmeyen Marul Kafa 19:07

Odası Temizlik Görmeyen Marul Kafa

Çektiği her videoda arkadan gözüken dağınık odası olay olan marul kafa, ''odam da ne var'' vlogu çekmiş. İzliyoruz efenim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağın Tavanından Su Damlaması 00:54

Uçağın Tavanından Su Damlaması

Atalanta'dan Florida'ya uçmakta olan Delta Havayolları'na ait uçağın tavanından kalkıştan hemen önce su sızmaya başlamış. Üzerine su damlayan yolcu yetkililere durumu bildirmiş fakat yetkililer geçici ve ufak sorun olduğ..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 5 Boks Sahnesi 00:31

Recep İvedik 5 Boks Sahnesi

Recep İvedik'in son serisinde olay olan Boks sahnesini izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..