#Olan ilginin

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon Edit) 02:17

Çağatay Akman - Çek Kafalarıda Yarasın (Cover) (Uzun Versiyon Edit)

Çek kafalarıda yarasın Yarası olan varsa bizi arasın Var sözlerimin bi manası Gelip liriklerimi çalasın Çek kafalarida yarasin Yarası olan arasın Var sözlerimin bi manası Gelip liriklerimi çalasın Umudum kalmadı korkuyor..

  • PengoTV tarafından
  • 3.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..