#Olan ilginin

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Konuşan Ellerle Matematik 01:23

Konuşan Ellerle Matematik

İstanbul Üniversitesi Matematik bölümden mezun olan Pelin Baykan, işitme engeli bulunan insanların KPSS'de zorlandığı konulardan birisi olan matematik için ders vereceğini bir video üzerinden işaret dili ile açıkladı. Pe..

  • PengoTV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti  03:15

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti

İranlı görme engelli 11 yaşındaki Fatema Garrar, sesi ve şarkı söyleme yeteneğiyle gönülleri fethetti. Görme engelinin yanı sıra nadir görülen ve genlerden kaynaklı, kemiklerin kolayca kırılma durumu olan mermer hastalı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Çivili Çanta Ve Zincirli Saç Tasarımı Nasıl Yapılır? 02:18

Çivili Çanta Ve Zincirli Saç Tasarımı Nasıl Yapılır?

Kendine has tarzı olan ve farklı tasarımları sevenler için evde çivili şık bir çanta nasıl yapılır ve çok farklı bir aksesuar olarak kullanılacak olan zincirli saç tokası yapımı için gerekli olan malzemeler ve yapılışını..

  • Kadınca tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Köpek 2 Yıldır Görmedigi Sahibini Bakın Nasıl Karşılıyor 01:08

Köpek 2 Yıldır Görmedigi Sahibini Bakın Nasıl Karşılıyor

İnsanlarda olan hatta bazen görmedigimiz sadık olma duygusunu bu vdeodaki köpekde görüyoruz.Hem sahibi özleyen hemde sahibene sadık olan köpek yüzümüzde ufak bi gülümseme bırakıyo...

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle 59:54

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle

2003'te başlayan dizinin klasik bölümlerinde; tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenir. İkisi dle birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş'ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Büt..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Assassins Creed Film İzle 1:55:31

Assassins Creed Film İzle

hikayenin ana karakteri olan Desmond, sıradan bir barmendir ve bir gün bilinmeyen bir şekilde kaçırılarak ortadan kaybolur. Desmond’u kaçıran büyük bir şirkettir ve Desmond’u üstün bir teknoloji ürünü olan Animus adlı bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu 00:24

Stres Çarkı Mesneviden Ders Aldım Versiyonu

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlığımı İnkar Edemem 00:38

Kadınlığımı İnkar Edemem

Konusu, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde, oğlu olmayan Recai Bey (Haluk Kurtoğlu) kızı Şeref'i (Gülşen Bubikoğlu) erkek gibi yetiştirmiştir. Baba-kız Jön Türk Hareketi'nin içindedir. Bu arada II. Abdü..

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir! 05:29

Bazen Önemsiz Görülen Detaylar Bir Başkasının Hayatını Değiştirebilir!

37 yaşında olan ve 12 yıldır omurilik felçli olan Ali Konuk, günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başkasının yardımına ihtiyaç duyuyor. Zor bir hayata sahip olan Ali abi, Siri'den yardım alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle

Kovandere’de şehit olan Sedat Çakmak’ın oğlu Ufuk, uyuşturucu bağımlısı olmuştur. Bir çete kavgası sonucu tesadüfen bulunur. Annesi Ayfer’le yaşamaktadır. Mesut durumu öğrenince, Sedat’ın ailesiyle ilgilenmediği için suç..

Leopar İle Anne Gnu Arasında Ki Vahşi Savaş 03:58

Leopar İle Anne Gnu Arasında Ki Vahşi Savaş

Görüntüde Afrikanın vahşi acımasız doğa koşullarında leopar Hitlerin olan meşhur sözünü benimseyerek ''zayıfa acımak doğaya ihanettir'' sözünde doğa olan kanun ve besin zincir görevini benimseyerek daha yavru olan GNU av..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba! 05:40

Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba!

Babası ile konuşmak için onun yanına giren Melis, Tarık'ın gözlerini açmasıyla büyük sevinç yaşıyor. Yoğun bakımda olan Tarık, hayata tutunuyor ve gözlerini açıyor. Tarık'a karşı içinde sakladığı duyguları dile getirmek ..

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Manny Film İzle 1:27:47

Şampiyon Manny Film İzle

Gerçek bir hayattan alıntı olan belgesel ve dram türü olan filmde Filipinli boksör olan Manny 'nin hayatı anlatılmaktadır. Şampiyon Manny - Manny 2014 full hd film izle. iyi seyirler..

  • Tv Series tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceliye Tepkiler Artıyor 03:45

Mustafa Ceceliye Tepkiler Artıyor

Sinem Ceceli ile olan evliliğin bitmesini asıl nedeni eşine olan ihanet olduğu ortaya çıkınca , gün geçtikçe ünlü sanatçıya olan tepkilerde çoğalıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesini Bu Hale Getirdi 05:23

Annesini Bu Hale Getirdi

Olay 13 Haziran 2017 günü Düzce’nin Çilimli ilçesi Yeni Vakıf köyünde meydana geldi. Ruhsal durumu bozuk olan ve Bolu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ve 33 yaşındaki Güray Tunç, bir anlık kendini kayb..

 Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor 00:41

Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor

Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Sibel Can, yeni sezonda Emre Kınay'la birlikte 'Sevdanın Bahçesi' dizisinde boy gösterecek. Ege turnesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Sibel Can..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce