#Olan ilginin

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Rapunzel Ve Yumurta Kafa 01:07

Rapunzel Ve Yumurta Kafa

ingilizce çocuk şarkıları arasında en popüler olan çocuk şarkılarından biri olan Humpty Dumty şarkısının uyarlamasında Rapunzel ile Yumurta Kafa var. En güzel ve en eğlenceli çizgi film çocuk şarkıları, bebek şarkıları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

3. Havalimanı'nda İlginç Cumhuriyet Bayramı Kutlaması 00:50

3. Havalimanı'nda İlginç Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

3. Havalimanı'nda İlginç Cumhuriyet Bayramı Kutlaması 3. havalimanı çalışanları kamyonlarla “93” yazarak Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümünü kutladı Türkiye'nin en önemli projelerinden olan 3. Havalimanı'nda ç..

Trabzon-da Hayatı Felç Eden Yağmur 02:30

Trabzon-da Hayatı Felç Eden Yağmur

Trabzon-da Hayatı Felç Eden Yağmur Trabzon’da etkili olan sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı...

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Kuzucuk Resim Günü 04:13

Kuzucuk Resim Günü

Kuzucuk resim yapıyordur. Kendisine modellik yapacak bir şey arar. Önce uyumakta olan leyleği çizmeye karar verir ancak leyleğin uyanıp uçmasıyla bundan vazgeçer. Sonra iskelede resim yapmakta olan horozun yanına gider. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • Cowboy tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal medya o öğretmeni konuşuyor! İşte dünyanın en süper öğretmeni 02:49

Sosyal medya o öğretmeni konuşuyor! İşte dünyanın en süper öğretmeni

Kamyonları çok seven Ömer için iyi kalpli öğretmen okula bir kamyon getirerek Ömer'e sürpriz yapmış. Kamyonu görür görmez çok mutlu olan Ömer ve onun mutluluğuna vesile olan dünyanın en güzel öğretmeninin o anları.....

Merakla Beklenen 'The Last of Us 2' Duyuruldu! 03:48

Merakla Beklenen 'The Last of Us 2' Duyuruldu!

İlk oyunu ile PlayStation 3'ün en başarılı yapımlarından biri olan The Last of Us sonunda devam oyununa kavuştu. PlayStation etkinliği sırasında sahnenin yıldızı olan The Last of Us Part 2'den sevenlerine müjde var. Sony..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Spektral Türkçe Dublaj Film İzle 1:48:03

Spektral Türkçe Dublaj Film İzle

Spectral (Hayalet gibi,Hayali) filminin konusu, Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türünde olan Spectral bir grup askerin hayaletlerle olan zorlu mücadelesini anlatan bu ilginç filmde askerler savaştıkları şeyleri göremezk..

  • Film İzle tarafından
  • 19.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zayıf vs Şişman 00:18

Zayıf vs Şişman

Güç gösterisine girişen iki arkadaş birbirlerine sırayla tekme atıyorlar. Zayıf olan tekme atma sırasını savdıktan sonra sıra şişman olana geliyor ve olan oluyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:02

Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle

Mazisi oldukça kötü olan jones Afganistan’da çok zor günler yaşamıştır. Bunları geride bırakmak için kendini İngiltere sokaklarından yeni bir hayat kurmak için çaba göstermektedir. Bir gece bir adam bazı çete üyelerinden..

  • Film İzle tarafından
  • 15.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump ya sözünü tutarsa 01:38

Trump ya sözünü tutarsa

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca yasa dışı göçmen, 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump'ın kendilerini ilgilendiren seçim vaatleri konusunda nasıl bir politika izleyeceğini merakla bekliyor. Sınır ..

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı 02:03

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı

BBC Türkçe, 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalrı sırasında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'deki Reina gece kulübüne girdi. Gece kulübünün ortaklarından olan Ali Ünal da o ..

İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 22.Bölüm Fragmanı 00:31

Hangimiz Sevmedik - 22.Bölüm Fragmanı

Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanında artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tarık ve Itır'ın sevgili olduğunu öğrenen Adile ve Münir, artık bu durumlarını itiraf ettirmek zorunda kalır. Hangimiz Sevmedik 22. bölüm fragmanınd..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Bob Saç Kesimi Modeli Yapılışı 27:03

Bob Saç Kesimi Modeli Yapılışı

Son dönemlerin en tercih edilen modeli olan Bob saç kesimi uygulaması nasıl yapılır,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Farklı,Güzel Ve Çok Kullanışlı Tasarımlar 06:19

Farklı,Güzel Ve Çok Kullanışlı Tasarımlar

Hem yer tasarrufu sağlayacak olan hem de birden fazla kullanıma hizmet eden mobilyaları videomuzda izleyebilirsiniz.Zaman az ürün cok hizmet anlayışıysa bu mobilya ürünleride işte tam bu amaca hizmet ediyor.Bizi izlediği..

  • Kadınca tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap 00:36

Sandviç Dondurma Tarifi - Kendin Yap

Yaz aylarında konuklarınıza nefis bir sandviç dondurma hazırlamak ister misiniz? Yapması çok kolay olan bu tarif için ihtiyacınız olan dondurma ve bisküvi. Hem kalorisi düşük hem de yemesi keyifli sandviç dondurma ile ..

  • Kadınca tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..