#Olan ilginin

Halep'te Tek Başına 02:31

Halep'te Tek Başına

Halep'te enkaz halindeki evlerin altında, kimsenin yardımı ve desteği olmadan yaşam mücadelesi veren çok sayıda çocuk var. Bunlar arasından altısı dün harabeye dönmüş bir evden kurtarıldı. Altısı da kardeş olan bu çocukl..

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı - 2 00:52

Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanı - 2

Seyfi'nin alacaklıları Hakan'ların mekanındaki boğuşma sırasında Melis'i vururlar! Melis, hastanede ölümle pençeleşirken, Tarık emanet ettiği Hakan'ı suçlamaktadır! Seçil'in eline ise büyük bir koz geçmiştir! Mahalleye b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Çocukları - Fragman 03:09

Sarıkamış Çocukları - Fragman

1915 yılında aynı köyde iki arkadaş olan Mehmet ve Yusuf babaları Sarıkamış'ta çeteciler tarafından öldürülür. İki çocuğun abisi ise Sarıkamış cephesinde savaştadır. Bir yolunu bulup abilerinin yanına cepheye gitmeye kar..

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

 Apple-1  40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat 01:25

Apple-1 40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat

Teknoloji hızla değişiyor. Bundan 40 yıl önce üretilen cihazların değeri günümüzde yüzbinlerce dolarla ölçülüyor. Bu cihazlardan biri olan Apple-1, mayıs ayında açık artırmayla satılacak. Çalışan 8 cihazdan biri olan cih..

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti! 02:56

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti!

Renkli Sayfalar'ın 221. Bölümünde konuk olan Banu Alkan, 31 yaşındaki sevgilisini ilk kez canlı yayında açıkladı! Banu Alkan, Los Angeles'ta bir okulda öğrenci olan 31 yaşında sevgilisi olduğunu itiraf etti. M harfi il..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunus Balıklarından Gösteri 03:51

Yunus Balıklarından Gösteri

İnsanlara yakın olan canlılardan biri olan yunus balıgının gösterisi.....

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi 05:57

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi

Sözleri Yılmaz Odabaşı'na, müziği Ahmet Kaya'ya ait olan ve çok sevilen bir şarkı olan 'Yakarım Geceleri'ne Koray Avcı'dan klip geldi. Daha önce şarkıyı yorumlayan Koray Avcı beğenilen performansı sonrası şimdi klibi ile..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Necati Şaşmaz Kimdir? 04:29

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adın..

Bensu Soral Kimdir? 02:14

Bensu Soral Kimdir?

Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu ola..

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Nurşene Sürpriz Teklif! - Esra Erolda 366.Bölüm 03:41

Nurşene Sürpriz Teklif! - Esra Erolda 366.Bölüm

Esra Erol'un en eğlenceli gelin adaylarından biri olan Nurşen'e talip olan aday bakın kimmiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kübra Dağlı Kimdir? 02:10

Kübra Dağlı Kimdir?

Kübra Dağlı Ispartalı olup 17 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur. Şu an 20 yaşında olan Kübra başarılı bir tekvandocudur. Kübra Dağlı 20 yaşındadır ve başarılı bir tekvando sporcusudur. 1996 doğumlu olan Kübra Dağlı aslen I..

Gifted Orijinal Fragman 02:34

Gifted Orijinal Fragman

Hayatı başarısızlıklarla dolu olan Frank Adler karakterini canlandıracak olan Chris Evans, Florida kırsalında yeğeni Mary'yi büyütürken, Mary'nin okula başlamasıyla birlikte hemen yetenekli olarak yaftalanması sebebiyle ..

Nihal Candan Kimdir? 01:30

Nihal Candan Kimdir?

19 yaşında olan Nihal Candan ‘’İşte Benim Stilim’’ yarışmasında yakaları silktiren ve oldukça agresif tavırlarıyla yıldırarak adını duyuran bir kişidir. Aslen Mersin’li olan Candan; Beykent Üniversitesinde Hukuk Eğitimi ..

Seda Tetik Kimdir? 00:59

Seda Tetik Kimdir?

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor...

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da..

Elçin Sangu'ya Mahkemede Tanık Şoku 05:10

Elçin Sangu'ya Mahkemede Tanık Şoku

Menajeriyle davalık olan Elçin Sangu mahkemede tanık şoku yaşadı.Tüm tanıklar haksızlığa sebeb olan tarafın aslında Eiçin Sangu olduğu yönünde ifadelerde bulundular...

  • ANKA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boeing'in Yeni Modeli Test Uçuşlarına Başladı 00:25

Boeing'in Yeni Modeli Test Uçuşlarına Başladı

ABD'li uçak üreticisi Boeing 787 Dreamliner'ın geliştirilmiş hali olan 787-10 modeli test uçuşlarına başarılı şekilde start verdi. 787 serisinin en yeni üyesi olan bu model bir öncekine göre daha fazla yolcu ve yüzde 15..

  • PengoTV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle 13:34

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle

Mahallelinin bakkalı olan Kamil ve ailesi kötü gidişattan zor duruma düşmüş ve köye taşınma durumu ile karşı karşıya kalmışlardır. Bu durumda Tayfa el ele verir ihtiyaç olan parayı bulurlar.....

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 110.Bölüm 02:44

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 110.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanacak olan 111. bölümünde ne..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avio Halka Açıldı - Economy 01:46

Avio Halka Açıldı - Economy

İtalyan uydu fırlatma şirketi Avio halka açıldı. Avrupa'nın SpaceX'i olarak bilinen şirket operasyonlarını büyütmek için gerekli olan finansmanı halka arzla elde etmeyi amaçladığını açıklamıştı. Arz öncesinde Cinven'in..

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo 01:00

Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo

Plastik şişeler dünyanın çevre kirliliği konusundaki en büyük düşmanı. Hemen hemen plastik atıkların P'sini de su şişeleri oluşturuyor. Ohoo isimli bu yenilebilir su balonu ise çevre kirliliğine neden olan su şişelerini..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Kara Murat'ın Koltuk Sevdası 01:15

Kara Murat'ın Koltuk Sevdası

Kara Murat Serisi'nin son filmi olan bu filmde başrolde yine Cüneyt Arkın rol almaktadır. 1978 yapımı olan filmin yönetmeni Natuk Baytan, yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Anjali (Daljeet Kaur)'un 2017 Yeni Fotoğrafları 02:16

Anjali (Daljeet Kaur)'un 2017 Yeni Fotoğrafları

Türkiye'de son dönemde revaçta olan Hint dizileri arasında en sevilen kadın oyunculardan olan Daljeet Kaur'un en yeni resimlerini sizler için derledik...

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce