#Olan ilginin

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Külah Pasta  Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi 03:34

Külah Pasta Milföy Hamurundan Yaş Pasta Tarifi

Bu tarifimizde sizlere milföy hamuru ile külah şeklinde yaş pasta nasıl yapılır göstereceğiz. Genelde yaş pasta dendiğinde akla pandispanya gelir ama milföy hamuru ilede yaş pasta yapabilirsiniz. Bu tarifimizde milföyler..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi 06:01

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi

Sandal Köfte Tarifi için Malzemeler 600 gr Kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak ve tuz P..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Kavala Kurabiyesi Tarifi  Bademli Ay Kurabiye 01:47

Kavala Kurabiyesi Tarifi Bademli Ay Kurabiye

Bu tarfimizde sizlere içinde leziz bademler olan ay şeklindeki kavala kurabiyesi nasıl yapılır anlattık. Gayet basit bir şekilde hazırlanan bu nefis kurabiyeler için tek ihtiyacınız olan. Ay şeklini verebileceğiniz bir k..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet 04:41

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet

Yoğurt ve kızgın tereyağının birleşimine bayılanlar için nefis dört tarifimiz var: Fırında ağzı açık mantı, tavuklu fette, manlama ve tavuklu şiş mantısı. Bu nefis dört tarifin bir araya geldiği videomuzu izledikten son..

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle 1:34:04

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle

Arkadaşları ve sevdikleri tarafından Uğur Böceği olarak lakap takılan kendine özel huyları olan diğer insanlara karşı dik başlı bir okadarda sevecen birisi olan Christine tek istediği şey annesine benzememek olsada aslın..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça 10:28

Tek Hamurla Birbirinden Farklı Yumuşacık 11 Çeşit Poğaça

Yumuşacık Pamuk Poğaçalar için Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük pake..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

18 Saat Süren Evlilik 02:31

18 Saat Süren Evlilik

Konu: Dünyanın hemen her ülkesinde ve her inanışta evlilik kutsal bir bağdır ve birbirine aşık olan çiftler için çok özeldir. Mutlu bir birlikteliği olan çiftler için bunu evliliğe dönüştürüp aile kurmak, ayrı bir anla..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

 Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça 06:19

Yumuşacık Üzeri Kaşar Peynirli Pamuk Poğaça

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..