#Olan ilginin

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET! 09:45

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET!

CENEVRE’DE CEHENNEM TUZAĞI'NDA TÜRKİYE’DE VAR! Türkiye'den 11 kişi katıldı. 11 kişinin tümü DSÖ yetkisine tamam dedi. İsimleri gizlenen 11 kişiyi listeledim. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Hangi Kurum Plana destek Verdi? 47:01

İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Ha

???? Tüm dünyanın üç yılına mal olan kapanmaların ve uygulamaların gerçek yüzü ortaya çıktı! ???? Annemi bu hastanelere emanet etmeyeceğim ! ???? Antalya Mahkemesi bir ilk yaptı ve Pandemi ile ilgili soruşturma başlattı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 6 ay önce
OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CH-47 Chinook'un teslimatı yapıldı 01:09

CH-47 Chinook'un teslimatı yapıldı

CH-47 Chinook'un teslimatı yapıldı Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine giren ve Kara Havacılık Komutanlığında görev yapacak olan CH-47 Chinook, çift motorlu askeri nakliye ve ağır yük helikopterinin teslimatı Temmuz 20..

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı 01:59

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı İstanbul Beşiktaş’ta 1 polisin ölümüne 1 polisin ise yaralanmasına neden olan Rüzgar Çetin’i yargılayan mahkeme gerekçeli kararında, alkol muayenesini 1 saat 4 dakika so..

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi 02:33

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi

Temizlik Görevlisinden İnsanlık Dersi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında 12 yıldan beri temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk annesi Remziye Karadağ, hastane koridorlarını temizlerken altın gerdanlı..

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı 00:26

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı

Bu Poster Amerikalıları Çıldırttı ABD’nin ve New York’un önemli simgelerinden olan Manhattan Köprüsü’ne kimliği belirsiz eylemciler tarafından dev bir Putin posteri asıldı. Putin posterinde İngilizce 'Peacemaker' (Barı..

Buz devri 5 ICE AGE 5 1:33:38

Buz devri 5 ICE AGE 5

Scrat’in meşe palamudunun peşindeki bitmeyen takibi, bu kez Dünya’nın dışına çıkmasına neden olur. Ancak Scrat, birtakım şanssız tesadüfler sonucunda dünyayı yok edebilecek olaylar zincirini başlatır. Dünyaya çarpacağı k..

  • Film İzle tarafından
  • 32.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler 04:32

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler

3. dünya savaşı ancak gelişmemiş ülkelerin arasında olabilir. Irak İran Suriye vs vs. Çünkü çok gelişmiş ülkelerin savaştan tek amacı sömürge elde etmektir. Yani büyük ülkeler, işlerini biyolojik, kimyasal ilaçlarla hall..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar 01:37

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar Pişman olarak terör örgütü DEAŞ'tan kaçan yabancı militanlar Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kendilerini rehabilite etmek için kurduğu kampta tutuluyor...

2 Dakikada Yalan Testi 02:21

2 Dakikada Yalan Testi

Karşınızdaki kişinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Bu videoda karşınızdaki kişinin nasıl yalan söylediğini anlayacağınızı anlattık. İki dakika uzunluğunda olan bu videoyu izledikten sonra karşınızdaki kişinin size ..

  • PengoTV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı 00:55

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı Küçükçekmece’de ikinci el eşya satan bir iş yerine yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 335 kilogram esrar ele geçirildi..

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:25

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları FIRÇALA SEN DE ile devam ediyor. Adisebaba'nın ilk albümü olan Sevimli Dostlar Harika Bir Gün den, çocukları dişlerini düzenli olarak fırçalamaya özendirme ve bunu kü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Öğretmenim Şarkısı - Öğretmenler Günü Özel Şarkısı 01:38

Canım Öğretmenim Şarkısı - Öğretmenler Günü Özel Şarkısı

Yarınlarımızın mimarları,çocukluğumuzun ilk kahramanları olan değerli öğretmenlerimizin ''Öğretmenler Günü''nü kutluyoruz. ÇocukTV Ailesi olarak ''Canım Öğretmenim'' isimli bu güzel çocuk şarkısını tüm öğretmenlerimize a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na 04:05

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na

Çobanlıktan Balkan Şampiyonluğu'na Hayvancılıkla geçimini sağlayan Yörük bir ailenin oğlu olan ve çobanlık yapan 13 yaşındaki Hamza Zopalı, bu yıl üst üste 5 kez elde ettiği Türkiye şampiyonluğunun ardından Balkan Şamp..