#Olaya güzel giren

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Tofaş Sürtünce Kahrolan Dayı 00:08

Tofaş Sürtünce Kahrolan Dayı

Güzide ülkemin vazgeçilmez otomobili Tofaş'ı alabildiğince basan gençler yolda yere sürtünce olaya tanık olan dayıyı çok üzmüşler...

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik 06:49

Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik

İzmir'de dün meydana gelen şiddetli yağış, bir çukurda barınan yavru köpeklere boğulma tehlikesi yaşattı. Anne köpeğin yavrularına yardım edememesi sonrası durumu fark eden askerler olaya müdahale ederek yavru köpekleri ..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 90. Bölüm Balon kaynanalar 04:45

Gelinim Mutfakta 90. Bölüm Balon kaynanalar

Elif, tezgahının altından üzerine yüz çizilmiş balonları çıkardı ve Kim bu? diye sordu. Kimseden doğru cevap alamayınca kendisi açıkladı. Kaynanaları çizdiğini söyledi. Cansu bu durumu gülerek karşıladı. Özlem, kaynana..

  • BETA tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Büyük Baş Hayvanlara Dj'lik Yapmak 00:41

Büyük Baş Hayvanlara Dj'lik Yapmak

İşsizce ve fütursuca eğlenen iki adamı ve olaya anlam veremeyen hayvanları izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı 00:31

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı

Hindistan'da yüksek gerilim hattı direğine çıkan maymun boynundaki ipin takılması sonucu bir süre direkte mahsur kalmış. Kurtarma ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle maymun elektrik direğinden aşağıya atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaz Çıkaran Köpeğe, Kedinin Kusarak Tepki Vermesi 00:15

Gaz Çıkaran Köpeğe, Kedinin Kusarak Tepki Vermesi

Ev içerisinde yerde uzanıp keyif çatan köpek gaz çıkarmaya başlayınca, aynı evde yaşayan kedi ise bu olaya kusarak tepki göstermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler 01:41

Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler

Mersin'de yol ortasında yol verme yüzünden başlayan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş. Kavgayı olaya tanıklık eden esnaf ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak 00:49

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak

ABD'de polisin, gözaltına aldığı gence sert müdahalesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, olaya karışan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı...

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı! 00:46

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir adam, sokakta yatan evsizlerin üzerine alkol döküp yaktı. Yaşanan olayı, saldırganın arkadaşı cep telefonu ile kaydetti. Yerel medya, yaşanan olaya dair polisin inceleme başlattığ..

Önüne Geleni Elleyen Japon 01:33

Önüne Geleni Elleyen Japon

Japonya da yolda yürüyen bir adam önüne gelen kadınları gözüne kestirip taciz ediyor. Arkasında ise bir adam video çekerek olaya katılıyor. Japonya da bu gibi durumlarda kadınların hiç tepki vermemesi garip gelebilir fak..

  • JET TV tarafından
  • 281 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

Uçma Numarası ile Annesini Fena Şakalayan Eleman 00:55

Uçma Numarası ile Annesini Fena Şakalayan Eleman

Annesine kötü bir şaka hazırlayan eleman şakayı devreye sokmuş ve annesini fena korkutmuş. Kadın uzun süre olaya anlam verememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Annesi namaz kılarken pencereden düştü! 01:45

Annesi namaz kılarken pencereden düştü!

ANNE-BABALAR DİKKAT... BİR ANLIK DALGINLIK, YİNE KORKUNÇ BİR OLAYA YOL AÇTI... ANNESİ NAMAZ KILARKEN, KOLTUĞA ÇIKIP PENCEREYE ULAŞAN BEBEK, 2. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ.....

Taraftarlardan polis memuruna sürpriz doğum günü 01:06

Taraftarlardan polis memuruna sürpriz doğum günü

TFF 2. Lig maçında AFJET Afyonspor taraftarları, statta görevli polis memuru Engin Çakın'a ilginç bir sürpriz hazırladı. Kendi aralarında kavga ediyormuş gibi yapan taraftarlar olaya müdahale eden polis memuruna doğum gü..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show 02:53

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show

Beyaz, Kanal D'nin rekorlar kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku yüzünden yaşananların perde arkasını konuştu ve Haluk ile Tutku arasındaki durumun da eğlenceli bir değerlendirmesini yaptı! Beyaz Show'un 9 Şubat kon..

  • BETA tarafından
  • 1.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler 02:42

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler

Bursa'da bir iş adamının el ve ayaklarını bantlayarak 12 bin dolar ve cep telefonunu gasp eden şüpheliler kayıplara karıştı. O ânlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olaydan sonra harekete geçen Cinay..

İki oğlunu vurdu serbest kaldı! 01:20

İki oğlunu vurdu serbest kaldı!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Modern Sanayi Sitesi içerisinde meydana gelen ve babanın, iki oğlunu silahla vurarak yaraladığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çocuklardan birinin uyuşturucunun etkisi ile..

X-Ray Cihazına Düşen Güvenlik Görevlisi 00:41

X-Ray Cihazına Düşen Güvenlik Görevlisi

Çin'de havaalanında görevli olan güvenlik görevlisi dengesini kaybedip x-ray cihazına düşmüş. Hem kendi hem de arkadaşları bu olaya çok gülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 404 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü 04:25

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vuru

Kağıthane'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayet anları kameralara yansırken, olaya müdahale etmek isteyen bekçilere de ateş ed..

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..