#Olaya güzel giren

Namaz Kılan Dükkan Sahibinin Cüzdanını Çaldı 00:32

Namaz Kılan Dükkan Sahibinin Cüzdanını Çaldı

Gaziantep'te bir market işletmecisi iş yerinde namaz kılarken, içeriye giren şahıs tarafından masa üzerinde duran cüzdanı çalındı...

Şimdi Putin Düşünsün - Stolk 05:02

Şimdi Putin Düşünsün - Stolk

Putin'in açıklamalarından, eşitliğe, kağıt parada yaşayan grip virüsünden, asgari ücretin altında ücret alan işçilere, yolcuyu dolaştıran taksicilerden, küresel öğretmen ödülünde ilk ona giren öğretmenimize tüm son dakik..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu 03:09

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terminal Orijinal Teaser 00:47

Terminal Orijinal Teaser

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması 01:58

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde Joy ve Utu adlı iki orangutan, onları kafeste tutan kişilere 42 dolar verilere serbest bırakılmış. Gene aynı eyalette özel mülke giren Tomang adlı başka bir Orangutan'da uyuşturuc..

  • JET TV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan Artık Gemileri Yakmanın Vakti Geldi 32. Bölüm Survivor 2018 01:27

Ramazan Artık Gemileri Yakmanın Vakti Geldi 32. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de gerçekleşen konseyde eleme adaylarından biri Ramazan oldu. Potaya giren yarışmacının sözleri sitem doluydu...

  • BETA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl Konseyde Sitem Etti Doğru Eksilmeden Bahsediyorlardı 32.Bölüm Survivor 2018 02:04

Anıl Konseyde Sitem Etti Doğru Eksilmeden Bahsediyorlardı 32.Bölüm Sur

Eleme adaylarını belirlemek için konseye giden Gönüllüler takımında, potaya çıkan isimlerden biri Anıl oldu. Eleme potasına giren yarışmacı, arkadaşlarına sitem etti...

  • BETA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ne kadar karanlık görünürse görünsün her şey daima daha kötüye gidebilir. Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin 2. sezonu 30 Mart'ta yayında. Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan kitap serisinden uyarlanan, başrolünde Emmy..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor  02:41

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor

Final - Ertuğrul idama engel oluyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün o..

İnsansı Robotları Gelecekte Ne Bekliyor 01:40

İnsansı Robotları Gelecekte Ne Bekliyor

İletişim ve eğlence alanları için robotlar üreten Engineered Arts şirketinin yetkilisi, 'Eğer insanlarla etkileşime giren bir robot istiyorsanız, robotu insan şeklinde yapmanız en iyisi' açıklamasını yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyvah Karım Teaser 00:31

Eyvah Karım Teaser

Raşit Çelikezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu Eyvah Karım filminde, zengin ve sosyetik bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapar. Fakat başına gelenl..

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar 02:07

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar

Esenyurt'ta güpegündüz polis süsü vererek bir eve giren gaspçılar, ev sahibinin ellerini ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra 2 bin lira para, cep telefonu ve “Paşa” ismindeki süs köpeğini çaldı. O anlar güvenlik..

Terminal Orijinal Fragmanı 02:02

Terminal Orijinal Fragmanı

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm  İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor 06:48

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

 Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun 05:10

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun

Sarayımdan defolun! - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattı..

  Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm  İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması 06:49

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması

İbn-i Arabi ile Ahmet'in karşılaşması - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün ..

Çamurlu Çukurdan Çıkmakta Zorlanan Yavru Fil 03:02

Çamurlu Çukurdan Çıkmakta Zorlanan Yavru Fil

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkın'da ailesi ile birlikte serinlemek için çamurlu su çukuruna giren yavru fil, çukurdan çıkmakta zorlanınca yardımına ailesi yetişmiş. Fil ailesinin görüntüleri safari yapan turi..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebek Kaplanlara Evladı Gibi Bakan Orangutan 00:34

Bebek Kaplanlara Evladı Gibi Bakan Orangutan

Yırtıcı ve vahşi hayvanlar grubuna giren kaplanların aşırı sevimli hallerini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bira İçme Yarışında İçkiyi Vakumlayan Kız 00:09

Bira İçme Yarışında İçkiyi Vakumlayan Kız

Erkek arkadaşıyla ufak bi yarışa giren genç kızımız, dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor. Sünger gibi çekiverdi valla...

  • JET TV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti 01:16

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti

İşgalci İsrail güçlerinin bir Filistinli genci keskin nişancı atışıyla şehit ettiği anı kameraya aldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda telle çevrili sınıra yaklaşan bir Filistinli gencin İsrailli ..

Çinli Kadınların Sokak Kavgası 00:41

Çinli Kadınların Sokak Kavgası

Çin'de bir sokak ortasında sebebi bilmediğimiz bir nedenden dolayı saç saça baş başa giren kadınların kavgası kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın 07:54

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın

Şimdi sırada sen varsın. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor 06:38

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor

Sungur geri dönüyor. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlat..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor 01:03

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor

Ertuğrul zindana atılıyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..