#Olaylı geçti

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Adnan Hoca'nın Koptuğu Anlar! 02:37

Adnan Hoca'nın Koptuğu Anlar!

Adnan Hoca'nın yeni club ışıklandırmasıyla kendinden geçtiği anlar...

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müjdat Gezen, Nihata Nihal Dedi,  Nihatta  Odama Gel Göstereyim Nihali Dedi! 02:51

Müjdat Gezen, Nihata Nihal Dedi, Nihatta Odama Gel Göstereyim Nihali

HalkTv nin programında Müjdat Gezen'in,türkücü Nihat Doğan'ı hedef alan ve dalga geçmek için kullandığı Nihal kelimesine bakın ünlü türkücü nasıl çarpıcı açıklamalarda bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Oscar Ödülleri'nin Nasıl Çıktığına Adnan Hoca Yorumu! 00:55

Oscar Ödülleri'nin Nasıl Çıktığına Adnan Hoca Yorumu!

Adnan Oktar Oscar ödülleri ile ilgili anlattığı fıkrayla kedicikleri kahkahaya boğulup kendinden geçti...

  • ANKA tarafından
  • 3.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ℂ⋆Tarkan  Kıl Oldum 04:13

ℂ⋆Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Zula Oynuyoruz Ep (29) İyi Seyirler 11:11

Zula Oynuyoruz Ep (29) İyi Seyirler

Merhaba Ben ömer sizlere zula videosu çektim bence çok eğlenceli geçti iyi seyirler dilerim. kanalıma abone olmayı ve like atmayı unutmayın. Diğer videolarımıda izliyebilirsiniz..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle 06:18

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Ajax – FC Copenhagen maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği FC Copenhagen karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor değişmeyince Ajax ..

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin Günlüğü 02:41

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin G

Kahramanlığın üzerinden 102 yıl geçti. Bu özel günün anısına, Çanakkale Savaşı döneminde günlük tutan şehit Teğmen İbrahim Naci'nin hikayesi animasyon olarak sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Merve Sevin,Öykü Sertere Özendi Denizin Diline Düştü! 06:32

Merve Sevin,Öykü Sertere Özendi Denizin Diline Düştü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan 47. bölümünde Deniz Serkanova, Merve Sevin'in Öykü Serter'in kombinini birebir kopyaladığını iddia edince kavga çıktı. Merve ise rahatsız olduğunu söyleyerek j..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Modaseverler Neslihan Atagül'ün Tarzını yerden Yere Vurdu 02:38

Modaseverler Neslihan Atagül'ün Tarzını yerden Yere Vurdu

Oyuncu Neslihan Atagül, pastel renk seçenekleri ve fiyonk olarak bağlanabilen sıra dışı bağcıklarıyla dikkat çeken Puma’nın yeni modeli Suede Heart için kamera karşısına geçti. ‘Kendin olmak için sen ol’, ‘BuSensin' mes..

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Faik Öztürkten Emineye Övgü Dolu Sözler! 13:16

Faik Öztürkten Emineye Övgü Dolu Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Emine Aydın bir kanalda akşam kuşağında yayınlanan bir programın sunucusu olduğunu söyleyince Simay Tokatlı ve Bahar Candan, Emine'nin konseptiy..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devin Booker’dan 70 sayı! 03:57

Devin Booker’dan 70 sayı!

Phoenix Suns'ın 21 yaşındaki gardı Devin Booker,, Boston Celtics potasına tam 70 sayı bırakarak tarihe geçti...

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor 00:35

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor

Kripto para olarak tanımlanan web tabanlı dijital para birimi Bitcoin, 2017 yılına girildikten sonra haftanın ilk gününde en fazla değer kazanan para birimlerinden oldu. Bitcoin, 2013 yılının kasım ayından sonra ilk kez ..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü 00:10

Ahmet Çalık'ın Moldova'ya Attığı Kafa Golü

A Milli Futbol Takımımız, Ahmet Çalık'ın kafa golüyle Moldava karşısında 2-0 öne geçti. Ahmet Çalık'ta Emre Mor gibi milli formayla ilk golünü kaydetmiş oldu...