#Olayı

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı 01:17

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı

Karadeniz semalarında hareketli dakikalar yaşandı. amerikan donanmasına ait bir uçak, Rus uçakları tarafından engellendi. Böylelikle en önemli hava olayı ABD ile Rusya arasında gerçekleşmiş oldu...

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı. 11:45

Yaşadıklarını anlatan muhabir gözyaşlarını tutamadı.

İzmir'deki depremde enkaz altında kalan 21 yaşındaki Seda Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever, Doğanlar Apartmanı önünde gerçekleştirilen canlı yayında deprem bölgesinde yaşadığı bir olayı ..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Polisten Hırsıza Nasihat 01:29

Polisten Hırsıza Nasihat

Adana'da tuhaf bir hırsızlık olayı yaşandı. Polis yakalanan hırsızları emniyete götürmeden önce nasihatta bulundu. İşte o anlar.....

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Çalınan sondaj makinesi bulundu 02:28

Çalınan sondaj makinesi bulundu

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANMIŞ, JEOLOJİ MÜHENDİSİ İLKER BALIK'IN SONDAJ MAKİNESİ PAZARLIK YAPILIRKEN ÇALINMIŞTI! BİZ DE BU OLAYI EKRANLARINIZA TAŞIMIŞTIK. NİHAYET İYİ HABER GELDİ. 2 MİLYON DEĞERİNDEKİ SONDAJ MAKİNESİ AYLAR ..

Köpeklerin ses tellerini kesti! 02:28

Köpeklerin ses tellerini kesti!

KOMŞULARIN İHBARI AKILALMAZ BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI. BİR EVİN BODRUM KATINDA KÖPEK ÜREME TESİSİ KURAN SÖZDE VETERİNERİN; O KÖPEKLERİN SES TELLERİNİ KESİP, HAVLAMAYAN KÖPEK DİYEREK PAZARLADIĞI İDDİA EDİLDİ.. İŞTE DEHŞETİ..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Brezilya'da Atlı Market Soygunu 00:03

Brezilya'da Atlı Market Soygunu

Brezilya'da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Silahlı soyguncular, eyersiz bir atla geldikleri marketin kasasını boşalttı. Sonrasında da ata binerek kaçtılar...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık çalışanlarını adım adım takip edip böyle darp ettiler 01:20

Sağlık çalışanlarını adım adım takip edip böyle darp ettiler

Bahçelievler’de 2 sağlık çalışanını adım adım takip edip sonra da darp eden şahıslar polis tarafından yakalandı. Darp olayı kameraya yansırken, yaşı küçük olan şahıslar serbest bırakıldı..

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil 01:23

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Hazreti Mevlana’yı anma gecesinde Kur’an-ı Kerim’in Türkçe okunması olayı ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı nihayet sessizliğini bozdu. Diyanet, Kur’an'ı Türkçe okumak caiz ..

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı! 02:20

Parmaktaki eğrilik hırsızı yakalattı!

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA HIRSIZLAR, GİRDİKLERİ EVDEKİ ALTINLARI ALIP ORTADAN KAYBOLDULAR. POLİS OLAYI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI... KAMERA KAYITLARINDA ÖYLE BİR AYRINTIYI FARKETTİ Kİ, HEM HIRSIZLARI, HEM DE ÇALINAN ALTINLARI BUL..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam 00:33

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam

Yol kenarında yürüyen adam sağından hızla geçen kamyonetten kıl payı kurtulmuş. Adam olayı sonradan fark etmiş ve tepkisi ilginç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

30 bin TL’lik bilgisayarın kaptırdı 02:51

30 bin TL’lik bilgisayarın kaptırdı

Hırsız öğrendiği kargo takip numarası ile bilgisayarı çaldı. Hepimizin başına gelebilecek türden bir hırsızlık olayı..

Show Haber ekibine saldırdılar! 02:53

Show Haber ekibine saldırdılar!

ARAZİ YÜZÜNDEN KIZDIKLARI GELİNLERİNİ DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVÜP HASTANELİK ETTİLER. ARDINDAN DA OLAYI ARAŞTIRAN SHOW HABER EKİBİNDEN SÜMEYYE YILANCI VE FATİH GÜNAL'A TAŞLA SALDIRDILAR. POLİS BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN HAREKET..

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı 01:47

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı

BİR ANNE OĞLUNUN CEBİNDEKİ 10 LİRADAN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHE MİDE BULANDIRAN BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI... YAKALANAN TACİZCİ SADECE 6 AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALINCA AİLE İSYAN ETTİ...

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

İki oğlunu vurdu serbest kaldı! 01:20

İki oğlunu vurdu serbest kaldı!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Modern Sanayi Sitesi içerisinde meydana gelen ve babanın, iki oğlunu silahla vurarak yaraladığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çocuklardan birinin uyuşturucunun etkisi ile..

Provokatörün oyununu polis bozdu 00:30

Provokatörün oyununu polis bozdu

Mersin'de evinin kapısına ırkçı söylemler yazıldığı iddia edilen kişinin, iltica talebinin kabul olabileceği düşüncesiyle olayı kendisinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı...

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..