#Olayın

Spor Salonunda Korkunç Olay! 00:17

Spor Salonunda Korkunç Olay!

Avustralya'da bir spor salonunun kamerasına kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde spor salonundaki adam, ağırlık çalıştığı sırada bir anda ağırlık boğazına düştü. Avustralya Morayfield'de yaşana..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Balığın Karnından Çıkan Yavru Deniz Kaplumbağaları 01:34

Balığın Karnından Çıkan Yavru Deniz Kaplumbağaları

Kosta Rika'nin Herradura Puntarenas sahilinde amatör balıkçının yakaladığı balığın karnından 32 adet deniz kaplumbağası çıkmış. Yavru deniz kaplumbağalarından sadece 1 tanesinin yaşadığını açıklayan balıkçı bu olayın ken..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı! 01:20

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı!

Avusturya'da Türkiye'ye gitmeye hazırlanan yolcular, Viyana Havalimanı'nda köpeklerle arandı. Hasan K. adlı bir Türkün paylaştığı videoda, polis köpeğinin yolcuların üstüne çıktığı görülüyor. Kayıtta polis Türk yolculara..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Zombi Takliti Yapan Gençle Röportaj Yapmak 04:11

Zombi Takliti Yapan Gençle Röportaj Yapmak

Ahsen TV'den tanıdığımız sevimli muhabir abimiz, Flakka denilen uyuşturucu içtikten sonra, krize giren elemanı bulmuş ve üstüne röportaj yapmış. Gel gelelim olayın aslında öyle bir şey yok..

  • JET TV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasıtlı HIV Virüsü Bulaştırana 24 Yıl Hapis 00:40

Kasıtlı HIV Virüsü Bulaştırana 24 Yıl Hapis

Kadınların çoğu Talluto gözaltına alındıktan sonra olayın farkına vardı..

Erzurumlu Şoför Kadın Yolcuyla Kavga Ederse 02:00

Erzurumlu Şoför Kadın Yolcuyla Kavga Ederse

Erzurum şivesiyle yolcu kadınla sözlü münakaşaya giren şoförün görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Erzurum'da otobüs şoförü ambulansla çarpışacakken yaptığı ani frenle kaza yapmaktan son anda kurtuluyo..

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı 01:20

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı

Elazığ'da bir caminin minaresi yıldırım çarpması sonucu yıkıldı. Olay, Maden İlçesine bağlı Tekevler köyü Dilakkaya Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece yarısı büyük bir gürültü ile yıldırım Dilakkaya Ca..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Sosyal Medya Bu Adamı Konuşuyor 00:59

Sosyal Medya Bu Adamı Konuşuyor

Hırsızlık yaparken dükkan sahibi tarafından yakalanan adam olayın şokuyla yoldan geçen birine saldırdı. Mağaza sahibinin sosyal medyada yayınladığı güvenlik kamerası görüntüleri büyük ilgi görüyor...

Gökdelen Şovunda Feci Ölüm 01:14

Gökdelen Şovunda Feci Ölüm

Çin'de yüksek binaların ve kulelerin üstünde yaptığı şovlarla bilinen Wu Yongning gökdelenden düşerek hayatını kaybetti. Sosyal medyada bir milyondan fazla takipçisi bulunan Yongning'in ölümü bir ay sonra doğrulanırken f..

Araçtan İnen 3 Kişi Evi Kurşun Yağmuruna Tuttu: 1 Kişi Öldü 02:44

Araçtan İnen 3 Kişi Evi Kurşun Yağmuruna Tuttu: 1 Kişi Öldü

Gaziantep’te araçtan inen 3 kişinin bir evi kurşun yağmuruna tutması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası bulunan evdeki görüntülerin alınması ise olayın gizemini artırdı...

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Gülşah Saraçoğlu Röportajı 05:05

Gülşah Saraçoğlu Röportajı

Geçtiğimiz hafta Deniz Seki ile kavga ettiği konuşulan Gülşah Saraçoğlu, olayın perde arkasını Magazin D Muhabiri Emrah Günel'e anlattı..

  • BETA tarafından
  • 1.626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit 00:39

Antalya'da Arazi Taraması Yapan Jandarma Ekibine Ateş Açıldı- 1 Şehit

Antalya'da Askere Ateş Açıldı- 1 Şehit.Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan bir uzman çavuş hastanede şehit oldu. Antalya'da ormanlık ..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oyun Parkında Anne Ve Oğluna Feci Dayak 00:25

Oyun Parkında Anne Ve Oğluna Feci Dayak

Anne ve oğlu başka bir çocuğun babası ve iki arkadaşı tarafından oyun alanı tartışmasından sonra metal taburelerle acımasızca dövüldü. Çin'de yaşanan olayda annenin kaburgaları kırılırken 13 yaşındaki oğlu ağır yaralandı..

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu 06:43

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu

Denizli’de, yılbaşı gecesi eşinin içeceğine koyduğu tarım ilacıyla zehirlenen koca, o gece yaşananları anlattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından eşi tutuklanan adam, eşinden şikayetçi olmadığını, serbest kalması durumun..

Konuşan Balıklı Bir Garip Haber 01:24

Konuşan Balıklı Bir Garip Haber

Video içerisinde o kadar çok enteresan şeyler var ki hangisine şaşıracağını şaşırıyor insan. Olayın elebaşı kendisini servis haberlerinden tanıdığımız muhabir. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Hollanda'da Silahlı Saldırı 00:20

Hollanda'da Silahlı Saldırı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirilen silahlı bir saldırıda en az bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hollanda polisi olayın terörist bir saldırıdan çok adli bir vaka olabileceğini söyledi...

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin için hayati tehlike sürüyor! Ekip, Aylin'in ağır yaralı olduğunu öğrenir. Mesut, olanlardan Hakan'ı suçlu görerek ona vurur. Bu olaydan sonra çılgına dönen Hakan, olayın..