#Olayın

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

Karısının başına tabure ile vurdu! 01:55

Karısının başına tabure ile vurdu!

İzmir’in Aliağa ilçesinde T.Y. (27), çocuklarının gözü önünde İranlı eşi K.K.'yi (25) darbedip, başına tabureyle vuruldu. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan T.Y. tutuklandı...

Maske tak dedi gözü gör oldu! 02:21

Maske tak dedi gözü gör oldu!

İstanbul Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Güvenlik kameraları tarafından anbe..

104 Yerinden Bıçakladığı Karısının Karşısına Geçip... 01:43

104 Yerinden Bıçakladığı Karısının Karşısına Geçip...

Olayın faili Feyzi Duran hakkında 'kasten yaralama' suçundan başlatılan soruşturma 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmeye teşebbüs' olarak değiştirildi...

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı? 04:54

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı?

Serdar'ın öğrendiği gerçek karşısında neye uğradığını şaşıran Hünkar, bu olayın ortaya çıkmaması için öyle bir şey yapıyor ki... Hayatı boyunca herkesten sakladığı bu sırrın ortaya çıkması Hünkar'ı çıldırtıyor. Evlat Kok..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..

O GECE OTELDE NELER OLDU? 02:26

O GECE OTELDE NELER OLDU?

Beşiktaş'ta bulunan lüks otelin 7'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın davasında yeni gelişme. Olayın yaşandığı Otelin 7'inci katında bulunan güvenlik k..

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı 02:02

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE, HIRSIZLAR BİR OTOMOBİLİN İÇİNDEN 20 BİN LİRALIK ELEKTRONİK EŞYA ÇALDI.. O EŞYALARDAN BİRİ DE, KABLOSUZ KULAKLIKTI.. HIRSIZLARIN YAKALANMASINI, O KULAKLIK SAĞLADI.. İŞTE, FİLM GİBİ OLAYIN AYRINTIL..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malatya'da ev çöktü- Ölü ve yaralı var 02:46

Malatya'da ev çöktü- Ölü ve yaralı var

Malatya'da eski bir binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, çöken duvarın altında kaldı. Hurdacılardan biri hayatını kaybetti, diğeri de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Malatya'da akşam saatlerinde metruk ve es..

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Kim Bu  Başörtülü? 1:47:29

Kim Bu Başörtülü?

Olayın iç yüzü ne? Herhangi bir oluşumla bağı var mı? Ajan mı? Provokatör mü?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 5 ay önce
İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..

Paraşütle Evinin Balkonundan Atlayan Adam 01:25

Paraşütle Evinin Balkonundan Atlayan Adam

Sosyal medyada yayılan bir görüntü izleyenleri hayrete düşürdü. Bir adam, internetten aldığı paraşütle evinin balkonundan aşağı atladı. Olayın yaşandığı yer Brezilya. Görüntüde çılgınlıkta çığır açan adam, evinin balkonu..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar) 07:20

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar)

Sezen Aksu, 1991 yılında İzmir'de keyif çatmak için gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadın görür. Kadının sesi Sezen Aksu'yu o kadar etkiler ki birkaç gün sonra kolundan tuttuğu gibi İstanbul'a götürü..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hatice'den Mustafa Erdoğan'ın Mesajlarıyla İlgili Açıklama Geldi 00:35

Hatice'den Mustafa Erdoğan'ın Mesajlarıyla İlgili Açıklama Geldi

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'ın kendisine asıldığı yazışmalarla ilgili açıklama yapan şarkıcı Hatice, Hesabım hacklendi ve yazışmalar öyle sızdırıldı. dedi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğ..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor! 05:33

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Sinan, Reyhan'ın geçmişte yaşananları reddetmemesinden sonra soluğu Seyfi'nin yanında alıyor!, Sinan, Naz'dan geçmişte büyük aşkı Reyhan ve Seyfi arasındaki iftira olayını öğrenmiştir. Reyhan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Meryem 4. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 4. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor! Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..