#Olcay sögut

Olcay Bolelli - Seni Sevmeyen Ölsün 04:18

Olcay Bolelli - Seni Sevmeyen Ölsün

Olcay Bolelli'nin, Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan Seni Sevmeyen Ölsün isimli tekli çalışması,..

Zuhal Olcay  Gecenin Öteki Yüzü 04:58

Zuhal Olcay Gecenin Öteki Yüzü

Gecenin öteki yüzünde Ağlayacak gözyaşlarımız hep vardı Hayallerimiz ürkerdi sizlerden Mahcuptuk, sesimiz duyulmazdı Gecenin öteki yüzünde Sorgulanan günahlarımız hep vardı Sevdiklerimiz kaçardı bizlerden Kaybede..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Söz Uyuşturucu - Kamera Arkas 01:49

Söz Uyuşturucu - Kamera Arkas

Çok sıkı takipçisi olduğum Olcay Öğütün projelerinden birtanesinin kamera arkasını koymak buldum. İyi seyirler. Sahnenin orijinali :..

  • JET TV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon 00:56

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon

Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla Trabzonspor'un başında ilk maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kalede Onur'la başlayacak Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Hubocan ve Mas'tan oluş..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Ertuğrul Gazi Türbesi'nde  Saygı Nöbeti 02:06

Ertuğrul Gazi Türbesi'nde Saygı Nöbeti

Bilecik'in Söğüt ilçesinde Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'nin türbesinde askerler tarafından ''saygı nöbeti'' tutulmaya başlandı...

Jandarma ile Alpler Klip Çekti 00:58

Jandarma ile Alpler Klip Çekti

736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından türbede Alpler ile çekilen klip vatandaşların büyük ilgisini çekti...

Başbakan Yıldırım Ata Bindi 02:04

Başbakan Yıldırım Ata Bindi

Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik'in Söğüt ilçesindeki 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri nde ata binerek halkı selamladı...

Başbakan  Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek 01:17

Başbakan Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek

Başbakan Yıldırım, 'Söğüt ruhu 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan, fitne peşinde olanlara bu millet asla fırsat vermeyecektir. dedi...

Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı 01:55

Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı

Karlov suikastinin tutuklanan azmettiricisi Şahin Söğüt'ün, 15 Temmuz'dan sonra ihraç edildiği BTK'nın icra takibi sayesinde yakalandığı ortaya çıktı. Söğüt bu sebeple bankada işlem yapınca polis takibine takıldı. Bir ay..

| Parodi Scene 01:30

| Parodi Scene

Kurtlar Vadisi Pusu..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:54

İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı

Öte yandan Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Berfin, Yıldız'ı kaçırır. Aniden hainler tarafından yolu kesilen Yıldız ise bu sırada Olcay'dan yardım ..

Dev Maçta Ortalık Karıştı  2 Kırmızı Çıktı GS TS 02:33

Dev Maçta Ortalık Karıştı 2 Kırmızı Çıktı GS TS

Trabzonspor - Galatasaray maçında ilk yarının sonlarında ortalık karıştı! Olcay'ın Ndiaye'ye yaptığı faulle başlayan gerginliğin ardından Olcay Şahan ve Sofiane Feghouli kırmızı kart gördüler...

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Gezelim Görelim (Kütahya) 31:03

Gezelim Görelim (Kütahya)

Nuray Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Kütahya il merkezi Sökmen Köyü, Söğüt Köyü ve Yoncalı Tütav Termal Oteli tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip 02:38

Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip

Jandarma Bandosundan Diriliş Ertuğrul müziğine klip yaptı. 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından Jandarma Bandosunun icra ettiği Diriliş Ertuğrul müziği..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı) 01:20

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı)

Yönetmenliğini Koray Söğüt'ün yaptığı, Köksal Baba'nın kısa metraj biyografi belgeseli Köksal Baba: Kırmızı Kamyonet tanıtım videosudur...

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mine Koşan  Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım 03:33

Mine Koşan Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım

Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden az çok anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Yesem de içsem de ölü gibiyim Aklım başımda yok deli gibiyim Suya düşmüş söğüt dalı gibiyim Ye..

Acemi Erlerden Ailelerine Harmandalı Sürprizi 00:55

Acemi Erlerden Ailelerine Harmandalı Sürprizi

Söğüt'te yemin törenine katılan acemi erler, ailelerini harmandalı oynayarak karşıladı...