#Olduğuna dair

Nicki Minaj'ın Ünlü Olmadan Önceki  Haline Şaşıracaksınız! 00:39

Nicki Minaj'ın Ünlü Olmadan Önceki Haline Şaşıracaksınız!

Şimdi dünyaca tanınmış seksi yıldızlardan olan Nicki Minaj'ın bu görüntüsünün kendisinin olduğuna inanmak oldukça zor.....

  • ANKA tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna′nın Son Şamanları 05:03

Ukrayna′nın Son Şamanları

Karpatlarda çoğu kişi Molfar denilen kişilerin doğaüstü güçleri olduğuna inanıyor. Falcılık ve şifacılık doğu Karpatların geleneklerinde yer etmiş. Geleceği görebilmek için Kiev'den buraya gelen politikacılar bile var...

  • Umut Tv tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İç İşleri İzle 1:29:56

İç İşleri İzle

Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlandanın en güçlü uyuşturucu patronudur. Gunnar, Sergeiye yaptıkla..

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurdu 01:01

Dünya Haber: Marine Le Pen Ulusal Cephe liderliğini bıraktığını duyurd

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmayı başaran Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, partisinin liderliğini bıraktığını duyurdu. Ayrılıkçı ve İslam karşıtı söylemleriyle seçim kampanyası dönemine damg..

Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

30 Derecelik Açılarla 12 Caddenin Kesiştiği 03:27

30 Derecelik Açılarla 12 Caddenin Kesiştiği

Profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç, Paris'te simetrinin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıyor ve bunun en önemli örneklerinden birinin Charles De Gaulle Meydanı olduğunu anlatıyor. Simetri takıntısı..

Dehşet Treni - Howl Film İzle 1:38:44

Dehşet Treni - Howl Film İzle

Dehşet Treni - Howl filminin konusu, Fırtınalı bir gecede biletçi Joe ve birkaç yolcu Londra dışına çıkan son trende yolculuk yapmaktadır. Birden tren durur ve makinist ne olduğuna bakmaya gider fakat geri dönmez. Yolcul..

  • Tv Series tarafından
  • 2.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanılmaz 5 Bitki 02:24

İnanılmaz 5 Bitki

Gerçek Olduğuna İnanamadığınız En İlginç 5 Bitki İzle Kanalıma Abone Olmayı Unutmayı Unutmayınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Tatlı Uyku Arkadaşı 00:45

Dünyanın En Tatlı Uyku Arkadaşı

Dünya üzerinde en iyi dostların köpekler olduğuna hepimiz hemfikiriz artık. Peki en iyi dostların verdiği güven ile uyumak? Minik ve sevimli ikilinin uyku keyfini izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Sadece Kilolu İnsanların Anlayacağı 13 Şey 04:13

Sadece Kilolu İnsanların Anlayacağı 13 Şey

Bu videoda fazla kilosu olanların anlayacağı türden sorunları derledik. Çok terlemek, insanların seni kilolu diyerek tanımlaması, tok olduğuna inanmamaları, sağlıklı beslenmek istediğinde rejim yaptığını düşünmeleri, yan..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Sakalın Erkeklere Getirileri-Scorp 10:47

Sakalın Erkeklere Getirileri-Scorp

Erkeklerin sakallı halleri ve sakalsız hallerini sizler için derledik ne farkı olduğuna sizler karar verin seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Gerçekleşmiş 10 İlginç Olay 03:01

Dünyada Gerçekleşmiş 10 İlginç Olay

Var Olduguna İnanamayacagınız Dünyada Gerçekleşmiş 10 İlginç Olay İzle..

  • GülRa tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi 01:37

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi

Bartomeu hakkında iyi bir fikre sahip olmak zor. Çünkü o, tavırlarıyla ve yalanlarıyla Barça'yı zehirledi. Bunun da ötesinde hakkında ciddi suçlamalar olan bir başkan olarak güvenilmez biri. O, şu an hükümlü olan birinin..

  • OFSAYT tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor 01:42

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor

Aksaray'da bir çiftçinin izlediği belgeselden etkilenerek, ABD'den getirttiği tohumlarla tarlasında ürettiği rengarenk mısırlar görenleri şaşırtıyor. Çiftçi Katman, Renkli mısırlar üreteceğim dediğimde birçok arkadaşım ..

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle 2:34:38

Transformers 5 Son Şövalye Film İzle

Transformers 5 Son Şövalye - Transformers The Last Knight Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle.Transformers 5 Son Şövalye filminin konusunu kısaca açıklamak gerekirse; Transformerların yaratıcısı olduğuna inanılan Quintess..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın 00:53

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın

Hollandalı tasarımcı Anouk Wipprecht, insanların kendilerini duygularıyla ilgili çok az yalan söylemeyi bıraktığı bir dünya için bir vizyona sahip olduğunu ve bu yüksek teknolojili modanın anahtar olduğuna inandığını söy..

Donmuş Şehir New York'ta Muhteşem Taksi Şakası 02:03

Donmuş Şehir New York'ta Muhteşem Taksi Şakası

Bilim kurgu filmi Geostorm için çekilen taksi şakasında, insanlar ne olduğuna anlam veremeden kendilerini bir anda buz tutmuş sokakta bulmuşlar..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalim Öz Kardeşimiz Olsa Da Karşısına Dikilmekten Çekinmeyiz 01:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalim Öz Kardeşimiz Olsa Da Karşısına Dikilmekt

Erdoğan, ‘Tavrımızı muhataplarımızın kimliğine, diline, dinine, gücüne göre değil, haklı mı haksız mı olduğuna bakarak belirleriz. Zalim öz kardeşimiz de olsa, karşısına dikilmekten çekinmeyiz.’ dedi...

Evin İçeresinde Dolaşan Esrarengiz Hayalet 00:33

Evin İçeresinde Dolaşan Esrarengiz Hayalet

Stephen Lee isimli İngiliz adam, geçmişte hastane olarak kullanılmış olan evinde kaydettiği güvenlik kamerası görüntüleri yüzünden, evin perili olduğuna inanıyor..

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..