#Olduğuna dair

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti 00:58

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti

İngiltere’de Tokomak adındaki bir füzyon reaktörü Oxfordshire Milton’daki bir tesisteki testler sırasında bir gazı 15 milyon derecelik ısıya ulaştırdı. Bu ısının güneşin merkezindeki ısıdan daha yüksek olduğuna dikkat çe..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Sevilmek İçin Sırasını Bekleyen Horoz 00:31

Sevilmek İçin Sırasını Bekleyen Horoz

Sevilmek için sırasını bekleyen horoz hayvanların ne kadar duyarlı olduğuna bir örnek. Kızın kucağındaki horoz gidince yerini almak için bekliyor...

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Limon İle Zeytin - 30. Bölüm - Sihirli Taş 06:53

Limon İle Zeytin - 30. Bölüm - Sihirli Taş

Çizgi film Bölüm Özeti: Limon ile Zeytin bahçede sihirli olduğuna inandıkları bir taş bulur. Ama önemli olan taşın sihrinden yararlanabilmektir. Taşın gizemini bulmaya çalışırken başlarına gelen aksilikleri merak ediyor ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 363 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor 00:48

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor

Kadın telefonunu kontrol ederken metro tren rayları düşüyor Petrovsko-Razumovskaya istasyonunda olay kameraya yakalandı. Görüntüler, bunun nedeninin kadının kendi telefonuna olan aşırı cazibesi olduğunu gösteriyor - keli..

  • PengoTV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 271 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

''Doğan görünümlü Şahin'' 01:46

''Doğan görünümlü Şahin''

İSTANBUL'DA YIRTICI BİR KUŞ BULDU..YARALI OLMASINA DAYANAMADI, EVİNDE MİSAFİR ETTİ..YETKİLİLER DE O KUŞUN DOĞAN MI YOKSA ŞAHİN Mİ OLDUĞUNA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ.....

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel 01:32

Peskov’dan Türkiye Açıklaması İlişkilerimiz Mükemmel

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük ve güçlü bir siyasi lider olduğuna işaret eden Peskov, “Türkiye, çok büyük bölgesel bir güç ve ülke. Türkiye ile ilişkilerimiz mükemmel.” ifadesini kullandı...

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.820 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..