#Olduğunun belirlenirken

Stil Baykuşu Gözleri Büyük Gösterme Makyajı Nasıl Yapılır 18:13

Stil Baykuşu Gözleri Büyük Gösterme Makyajı Nasıl Yapılır

Gözlerini büyük göstermek isteyenleriniz olduğunun farkındayım. Özellikle gözlerinin küçüklüğünden şikayet edenlere yardımcı olacağını düşündüğüm gözleri büyük gösterme makyaj videosu hazırladım ve de detaylı bir şekilde..

Ece Seçkin'den Hadise'ye - Mayoyu Plajda Giyerim Sahnede Değil 05:47

Ece Seçkin'den Hadise'ye - Mayoyu Plajda Giyerim Sahnede Değil

Kadını seksi yapan şeyin kıyafet değil zeka olduğunun da altını çizen Ece Seçkin, bu laflarıyla adeta yeni bir kavganın fitilini ateşledi! Peki Ece'nin bu sözlerine Hadise cephesinden nasıl bir cevap gelecek?..

  • BETA tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası 02:39

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçildiğinden bu yana okullarda can sıkıcı bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Her okulda Kovid-19 ekiplerinin olduğunu vurgulayan Selçuk, nihai hedefin tamamen yüz ..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşamak mı Zor ?Yoksa Ölmemek mi ? 03:50

Yaşamak mı Zor ?Yoksa Ölmemek mi ?

Yaşamak mı Zor ? Yoksa Ölmek mi ? İnsan Sevdiklerini Kaybedince, Her Şeyin Boş Olduğunun Farkına Varıyor..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman 01:31

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman

Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle ..

Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:19

Baraka - (The Shack) Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Mackenzie Allen Phillips,küçük kızı Missy’nin kaçırılması ve ardından öldüğünün tahmin edilmesinden sonra inzivaya çekilmiş, kalbi kırık bir adamdır. Mack günün birinde bir mektup alır ve gönderenin Tanrı olduğundan şüph..

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor 01:49

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor

Kayserili bal üreticisi Aslan Candan’ın ilk kez ürettiği cam kavanozdaki balın görenleri şaşırttığını belirterek, siparişlere yetişemediğini söyledi. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bal üreticiliği yapan Aslan Candan, da..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor 00:47

Madame Tussauds Müzesi Trump'ın Balmumu Heykelini Sergiliyor

Berlin’de yer alan Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi önümüzdeki günlerde sanatseverlere sürpriz bir heykel sunacak. Müze 20 Ekim tarihinden itibaren Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın heykelini serg..

Elif 588.Bölüm Fragmanı 01:51

Elif 588.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu bölüm Elif, Reyhan’ın suçsuz olduğunu ve kolyeyi kendisinin çaldığını söyler. Tarık ise Elif ve Reyhan’ın suçu üstlenecek kadar yakın olmasından rahatsız olur. Elif, Reyhan..

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı 11:35

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan 'Mutluluk Zamanı'nın romantik afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağa..

  • BETA tarafından
  • 1.569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar Karşısında Şok Olacaksınız 00:39

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar K

Denizlerimizi kirletmeye son sürat devam ediyoruz. En çarpıcı gerçeklerden birisi de buradaki videoda yer alıyor. Bir balıkçı Avustralya'da yakaladığı köpek balığının midesinden çıkanlar karşısında şok oldu! Siz de olac..

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi  Bayram Tatlıları 05:16

Dört Farklı Sütlü Tatlı Tarifi Bayram Tatlıları

Şerbetli tatlıların Türk mutfağındaki yeri ayrı ama daha hafif lezzetler arayanlar için sütlü tatlıların kalbimizdeki yeri çok ama çok özel. Öyleyse sütlü tatlıları sevenleri zevkten ve lezzetten dört köşe yapacak nefis ..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..