#Olgun Şimşek

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi 01:48

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi

Malzemeler: 2 kg olgun taze Kayısı, 1,5 su bardağı şeker. Kış sebzelerini zaten severek tükettiğimiz için tüm yazlık sebzeleri kışa taşıma gibi bir çabam olmuyor. Sadece kışın sofraları biraz daha çeşitlendirmek için bir..

Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz 21:47

Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz

Atiye (The Gift) dizisi fazlasıyla olumlu tepkiler alırken biz de İzmir dönüşü bir gecede dizinin tamamını izledik. Spoiler içeren değerlendirme: 13:40 ile başlıyor! Konusu Atiye, sakin, olgun bir kadın. Ozan isminde ..

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? 01:00

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ?

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? SABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyliy..

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973) 03:23

Şenay - Hayat Bayram Olsa (1973)

Şenay - Hayat Bayram Olsa nnŞarkı Sözleri:nnŞu dünyadaki en mutlu kişinMutluluk verendirnŞu dünyadaki sevilen kişinSevmeyi bilendirn nŞu dünyadaki en güçlü kişinGüçlükten gelendirnŞu dünyadaki en bilgin kişinKendini bile..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor 03:42

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor

Söz & Müzik: Aydın Öztürk Düzenleme: Ozan Olgun Yönetmen: Emre Deme Mix & Mastering: Ahmet Aygör Klarnet: Coşkun Ekşi Gitarlar: Cem Şengül Bağlama: Orhan Kel İsyanıma Sor şarkı sözleri ile Sensizliği öğrenmek zor Her..

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı 08:52

İşte FETÖ'cülerin Kaçış Güzergahı

Nazif Karaman ve Abdurrahman Şimşek FETÖ militanlarının Edirne'den Yunanistan'a kaçış rotasını yerinde giderek görüntüledi. Teröristleri Yunanistan'a kaçıran şebekenin nasıl çalıştığı ve Jandarma ekiplerinin FETÖ firarla..

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış 04:22

FETÖ'cüler Dinleme İçin Bakın Nasıl Önlem Almış

Abdurrahman Şimşek FETÖ'nün hücre evlerine girdi. 15 Temmuz gecesi TRT'de yayınlanan bildiride imzası bulunan ismin toplantılara katıldığı evlere giden A Haber ekibi, FETÖ'cülerin dinlemeye takılmamak için neler yaptığın..

Pırdino 1.Bölüm 15:02

Pırdino 1.Bölüm

Pırdino, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Türk yapımı bir canlı aksiyon/animasyon çizgi filmdir...

Pırdino 5.Bölüm 13:50

Pırdino 5.Bölüm

Dizide, Tarık ve arkadaşları olan Pırdino, Sansar, Porsuk ve Ela'nın komedi-macera dolu hikayeleri işlenmektedir...

Pırdino 6.Bölüm 13:19

Pırdino 6.Bölüm

Gerçek mekanlarda gerçek kişilerle yapılan çekimlerin stüdyo ortamında animasyon karakterlerle bir araya getirilmesiyle oluşturulmaktadır...

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı 06:00

15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'Kontrollü Kaçış' Anı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'ndan kontrol lü kaçışının görüntülerini A Haber ortaya çıkardı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, ..

Madde 438-1990 02:33

Madde 438-1990

Filmin Adı: Madde 438 Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Berhan Şimşek..

Göztepe 0 1 Sivasspor Maç Özeti İzle 03:00

Göztepe 0 1 Sivasspor Maç Özeti İzle

TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk olan Sivasspor, iki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadeleyi Rıdvan Şimşek'in tek golüyle 1-0 galip tamamladı...

Antalya Yıldız Kızlar Voleybol Final Maçı İzle 13:02

Antalya Yıldız Kızlar Voleybol Final Maçı İzle

Antalya Elit Akdeniz İle Sporland Şimşek Spor Arasında oynanan Şampiyonluk Maçı,Pınarbaşı Kuyumculuk Antalya,Tüm Sporculara Başarılar Dileriz...

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası 13:08

Hürriyet'in Kahraman Binbaşıyı İtibarsızlaştırma Çabası

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, hain 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl öğrenildiğini ve daha sonra neler yaşandığı hakkında önemli bilgiler v..

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin 04:30

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin

Şarkı Sözleri Çatardın Kaşını Şimşek Çakardı Topragını Sokup Dalın Kırardın Bu Dünyada Mutlu olsam Ne Vardı Kederin Benimle Namın Benimle Sen Nasıl Bir Yarsın Yara Gibisin Hançerin Sinemde Çare Gibisin Bana Gurbet Elde..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi 32:42

Firari Öksüz'ün Kaçış Hikayesi

Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Nazif Karaman ve Sabah Gazetesi İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün adım adım kaçış hikayesini ilk kez A Haber'de Memleket Meselesi programında anlattılar....

Yüksek Direkte Yıldırıma Yakalanan Adrenalin Tutkusu 00:14

Yüksek Direkte Yıldırıma Yakalanan Adrenalin Tutkusu

Hani şu yüksek, yüksek yerlere çıkıp show yapanlar var ya.. Ha işte tam olarak o işe yeltenmek için, yağmur ve şimşekli bir günü bulan adrenalin tutkusu eleman'a yıldırım düşüyor. Ne kadar gerçek takdir sizin...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Şeyma Subaşı Mahkemelik Olacak! 00:55

Şeyma Subaşı Mahkemelik Olacak!

Şeyma Subaşı'nın Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında bahsettiği yeni projesinin aslında Safiye Nur Şimşek isimli kişiye ait olduğu ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Sabit Şimşekle Kahkaha Dolu Sohbet! 05:09

Beyaz Show- Sabit Şimşekle Kahkaha Dolu Sohbet!

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının fenomen çifti Esra ve Sabit Şimşek, hem günlük hayatlarını hem de programda yaşadıklarını anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı koptu...

  • ANKA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatta Ki Şansım 00:52

Hayatta Ki Şansım

Mikail işini yapıyor ama azrail ortalıklarda yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Gece Gündüze Döndü 00:11

İstanbul'da Gece Gündüze Döndü

İstanbul'da başlayan sağanak, bazı ilçeleri etkisi altına aldı. Çakan şimşekler şehirde geceyi gündüze çevirdi...