#Olgun Şimşek

Mehmet Ali Erbil'den Bebek Aldıran Nevin İle Özel Röportaj 05:24

Mehmet Ali Erbil'den Bebek Aldıran Nevin İle Özel Röportaj

Ünlü şovmenden son günlerde skandal skandal üstüne gelmeye başladı.Mehmet Ali Erbil'den bebek aldıran Nevin İle özel röportaj sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı 00:23

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı

İstanbul genelinde gece saatlerinde beklenen yağmur öncesi, gökyüzünde ardı ardına çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Marmara Bölgesi'nde Tekirdağ ba..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu 01:08

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından ‘Hançer’ adı verilen operasyonda 4 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda internet üzerinden satışı yapılan 21 bin 714 adet kesici alet ele geçirildi. Ele..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Elektrik Hattındaki Şimşekler 00:09

Elektrik Hattındaki Şimşekler

Elektrik Hattından Ayrılırken arkı gözler önünde..

  • PengoTV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hunharca Bağlama Çalmak 00:44

Hunharca Bağlama Çalmak

Ali Şimşek isimli müzisyen bağlama çalmayı başka bir boyuta taşımış Aslında çokta anlaşılır bir durum olmamış adeta bağlamanın canına okumuş..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fedai 1974 Türk Filmi İzle 58:26

Fedai 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Kızını iş ortalığıyla evlendirmek isteyen bir babayla, bu evliliğe karşı çıkan bir annenin güldürüsü. Tür: Macera Yapım Yılı: 1974 Yönetmen: Yücel Uçanoğlu Yapımcı: Necdet Erdur Oyuncular: Tamer Yiğit, Yıld..

Elazığ'da Yarım Ton Esrar Ele Geçirildi 00:18

Elazığ'da Yarım Ton Esrar Ele Geçirildi

Elazığ'da polis köpeği 'Şimşek'le yapılan aramada kum ve çakıl yüklü TIR'ın kasasında yarım tondan fazla esrar ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı...

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı 00:45

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı

Yaz aylarında dizisi ile FOX'ta yer almaya başlayacak fenomen hikayenin ikinci filmi “4N1K 2”nin senaryosunu Deniz Coşkun kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgö..

Serkan Akman - Bilemiyorum 04:25

Serkan Akman - Bilemiyorum

Serkan Akman - Bilemiyorum Dinle/İzle Söz & Müzik: Serkan Akman Düzenleme: Sercan Çilar - Hasan Can Şimşek Yönetmen: Sercan Çilar..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Hoşçakal Yarın 1:45:19

Hoşçakal Yarın

1998 tarihli Hoşçakal Yarın , 68 kuşağının solcu öğrenci lideri Deniz Gezmiş (Berhan Şimşek) ve arkadaşları Yusuf Arslan'la (Mazlum Çimen) Hüseyin İnan'ın (Bülent Çolak) devlet güçlerince yakalandıktan sonra adım adım i..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 3.164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Köpek yavru kediyi emzirip, ona annelik yapıyor 04:36

Köpek yavru kediyi emzirip, ona annelik yapıyor

Mersin’in Silifke ilçesinde 6 yaşındaki Fransız French Buldog cinsi dişi köpek, yavru kediye annelik yapıyor. Tunç Şimşek (50) yolda aracı ile seyir halinde iken bulduğu yavru kediyi sahiplendi. Şahin, köpeğiyle birlikte..

Hrant Dink Cinayetinde Kritik İsim Yakalandı 00:57

Hrant Dink Cinayetinde Kritik İsim Yakalandı

Gazeteci Hrant Dink suikastı davasında kilit bir isim yakalandı. Dönemin jandarma istihbarat görevlisi Okan Şimşek Manisa'da tutuklandı...

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi 01:03

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fethullah Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında olduğu altı sanığa anayasayı ihlâl suçundan ağırlaştırılmış müeb..

Adı Zehra 4. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 4. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Komutanlar Kuzey Irak'ta 01:30

Komutanlar Kuzey Irak'ta

MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR SINIR ÖTESİNE GEÇTİ, BİLİÇ TEPE ÜS BÖLGESİNDE MEHMETÇİKLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ. PENÇE ŞİMŞEK VE PENÇE YILDIRIM OPERASYONLARI DEVAM EDERKEN, HULUSİ AKAR'DAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BİTİRMEKT..

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat 00:41

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat

Rize’de, doğada düğün fotoğrafı ve klip çektiren Beyza Şimşek ile Çağlar Paliç'i, havalanan drone yönelen çoban köpeği kovaladı. Bu anlar, kameraya yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce