#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim 03:23

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim

Ben kalender meşrebim Güzel çirkin aramam Gönlüme bir eğlence isterim olsun X2 Saçları samur, gözleri mahmur Biraz da şirin olsun Kaşı gözü kara olursa olsun Yanağında bir beni mutlaka olsun Endamı şanlı sohbeti..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Lolipop Şeker 01:31

Lolipop Şeker

evde cocuklariniza kendi sekerinizi yapmaya ne dersiniz? incedeki tüm katkilari bilirsiniz, icinizde süphe kalmaz. coz az malzemeden kendi sekerinizi temin edebilirsiniz. tüm malzemeler hemen hemen elinizin altinda bulun..

  • PengoTV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden 03:56

Ali Baran Bir Kız Var Nişan Eden

Bir kız var nişan eden Beni perişan eden O kızın sebebine Geçmem gümüşhaneden Vay seni gümüşhane Vermedin bana yari Bak daha gelirmiyim Ziganadan yukarı Karşı beri liseler Dertlerimi bilseler O kız öldü deseler..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

Köksal Baba Vs Halil Söyletmez Boks Kavgası 05:30

Köksal Baba Vs Halil Söyletmez Boks Kavgası

Trabzon'a gittik ve herkesin çok sevdiği Köksal baba ile buluştuk. E beni biraz da hırpaladı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar 02:55

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar

Adana'da sarhoş oldukları iddia edilen 3 kişi arasında “içkiyi sen fazla içtin, ben az içtim” kavgası çıktı. İçkiyi fazla içtiği iddiasıyla dövdükleri arkadaşını. Adana da olması sizleri çok şaşırtmadı değil mi? Beni de ..

  • JokerS tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!! 19:07

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!!

Sosyal güvenlik uzmanı olan Erhan Nacar çok iyi giden bir evliliğimiz olmasına rağmen tuttuğum dedektif sayesinde eşimin beni defalarca aldattığını öğrendim,şoka uğradım açıklamasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Erha..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şok Şok!!Nihat Doğan Veryansın Etti!! Evlilik Programlarına Katılanların Yarısı Escort 08:08

Şok Şok!!Nihat Doğan Veryansın Etti!! Evlilik Programlarına Katılanlar

Nihat Doğan evlilik programlarıyla ilgili yine açtı ağzını,yumdu gözünü.Beni daha fazla sinirlendirmeyin diyen Nihat Doğan böyle yapmaya devam ederseniz bütün kirli dosyalarınızı alır herkese de anlatırım dedi.Herkes had..

  • ANKA tarafından
  • 5.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Dörter - Gel Al Anılarını 04:01

Levent Dörter - Gel Al Anılarını

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım herşeyi yüzüne tüm gücümle Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al r..

Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON) 04:36

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON)

Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlıda yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Ortada boylu bir güzele vurgunum Bizim bağa gideriken serhaya aman aman Ç..

Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin !!! 03:48

Hayat Bir Film Değil Geleceğe Cüret Edin !!!

Ya ben Bizansı Alırım Ya da Bizans beni .. FATİH SULTAN MEHMET HAN..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinhani - Köprü Ortasında 03:06

Pinhani - Köprü Ortasında

Köprü ortasında dolandı başım Çok aklıma geldi annem kardaşım Evimden yürüdüm Pazartesi Yüreğimde kaldı dünya hevesi Ağustos’un 16 Cumartesi Kurusun yaylacıların deresi 1969 senesi Yazık genç yaşıma ona yanarım Köprü..

Unutulmaz En Güzel Şarkılar 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkılar

Yeşilçamın unutulmaz en güzel şarkıları. Düşen bir yaprak görürsen beni hatırla. Dert ortağım...

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Zula Oynuyoruz Ep (16) İyi Seyirler 09:04

Zula Oynuyoruz Ep (16) İyi Seyirler

Herkese merhaba beni izlediğiniz için teşekkürler iyi seyirler dilerim Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım..

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum 04:05

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler Dur, biteceğine başa dönsek yine Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu? Dur, yaşanası daha bir ton şey var Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi ..

 Awaze Bazidê Dilem Tene Maye 04:39

Awaze Bazidê Dilem Tene Maye

Türkçe Çevirisi Yüreğim acılıdır Yüreğim eriyor Aşk ve mutluluk bize göre değil Ben ketumum ama kimsenin umurunda değil Sense sahipsiz, çaresiz, bahtsızsın Sen kırılmış, küsmüş, yarım kalmışsın Ölümü bekleyen beni görmü..

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne 04:00

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne

Karanlık bir gece yol görünmüyor Yürüyorum dikenlerin üstünde Kara çalı bana aman vermiyor Yürüyürom dikenlerin üstünde yaralıyam Yavaş yavaş ilerlerken katlanır Benimle yola çıkanlar hani Ah geri dönsem taşa tuta..

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır 01:00

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır

rus salatası için gereken malzemeler 1 kavanoz garnitür 1 su bardağı küp küp doğranmış kornişon turşu 1 su bardağında 2 parmak eksik mayonez 1 su bardağından 2 parmak eksik süzme yoğurt Beni izlediğiniz için teşekkürler..

Zula Oynuyoruz Ep (21) İyi Seyirler 15:34

Zula Oynuyoruz Ep (21) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Kanalıma Abone Olmayı Ve Like Atmayı Unutmayalım Ve Arkadaşlarınıza beni tanıtabilirsiniz..

Efsane 05:02

Efsane

konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya amerikadan ibaret değil. charlie chaplin..

Çıtayı Yükseltmek Diye Buna Denir 03:33

Çıtayı Yükseltmek Diye Buna Denir

ben hamileyken canım acayip boyoz çekmişti eşimde beni izmire götürmüş tu supriz yapmıştı neden cünki ben izmire gitmişken annenleride görürüz demişti..

Murat Kekilli  Bu Akşam Ölürüm 04:10

Murat Kekilli Bu Akşam Ölürüm

“Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz”... Fenomen olan bu şarkı intiharların nedeni sayıldı, yasaklandı ve sahibinin de kaybolmasına neden oldu...

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız 20:32

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız

Evlilik Kader midir? Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni nasıl bulacak? Eş seçimi yaparken ne yapmam lazım?.. Gibi sorular bir çoğumuzun gündemini işgal etmiştir. İşte bu sorula..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..