#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Aleyna Tilki - Yalan 03:41

Aleyna Tilki - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Beni sevdikleri, söyledikleri İnanma her şey yalan Hani masallarda anlatır ya İnanma kandırmaca yalan Ama bana dokunma Yaklaşma Gelme İnanmam kanarım Sonra öylece bu koca aşkla Ortalarda kal..

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Büyüyünce Kedi Olmak İsteyen Ufaklık 00:47

Büyüyünce Kedi Olmak İsteyen Ufaklık

Kedide de ne sabır varmış. Acaba küçük çocuk diye ondan mı sakin kalmış ? Ben aynısını yapsam üç kere bıçaklamıştı beni. Neyse izliyoruz....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman 00:31

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman

Çin’de erkek arkadaşı kendisini terk ettikten sonra günlerce ağlayan kadın intikam almak istemiş. Eski erkek arkadaşının evine 1 ton soğan yolladı. Soğanlarla birlikte bir de not gönderen kadın, sen beni ağlattın. Şimdi ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor 08:47

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor

San Francisco evsizlerin çok yoğun olduğu Amerikan kentlerinin başında gelir. Kentin merkezine haftada üç gün gelen bir otobüs, işte bu evsizlere duş imkanı sunuyor. Seyyar duş hizmeti, İspanyolcada “beni yıka” anlamına ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı 06:16

44 Yıl Sonra Hapisten Çıkan Adamın Şaşkınlığı

44 yıl boyunca hapishanede olan Otis Johnson, 2015 yılında hapishaneden çıkıp, New York sokaklarında yürüdüğünde adeta şoke oldu. 1970’lerde 25 yaşında polis öldürme suçundan hapse atılan Otis Johnson, 44 yıl sonra New ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video) 02:35

Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video)

Sözler: Soğuk yatağın sen tarafı Duymak istemem bir yalanı dudaklarından, kapansın en günahkar duamsın benim Donuk kalbimin sen tarafı ziyan ruhumdan son kalanım sensin, sana iyi bakarım ellerin mucizeler yaratır senin ..

17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı 01:58

17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde oturan ve kaybolan 17 yaşındaki Damla sosyal medya hesabından video paylaşarak “Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum. Ailemin beni aradığını ..

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı 04:59

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı

Adana’da bir bisiklet tasarımcısı korona virüsle mücadelede ‘evde kal’ çağrısına uyulurken, sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre yüksekliğinde ‘Koronasiklet’ isminde bir bisiklet tasarladı. Uçakların fren sistemind..

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ] 04:16

Selçuk Balcı - Samistal Yaylası [ Vargit Zamanı © 2020 Kalan Müzik ]

Samistal Yaylası’nın neden erimez karı Sevdim de alamadım, böyledir dünya hali Yüksek dağların karı erimeden akar mı? Ben yürekten yanmışım, ateş beni yakar mı? Çamlıhemşin deresi gene öyle akar mı? Akşamdan doğan ay..

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arabesk) 05:19

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arab

Günlerce bekledim boşuna onu Yokluğu getirdi benim sonumu Bu da bana kaderin bir oyunu Beni güldürmeye gelen olmadı Ağladım olmadı Sızladım olmadı Yalvardım Allahıma Gelen olmadı. Gençliğim sayende Sonsuz kabusa döndü Al..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Halil Polat - Vuramam Sana 03:42

Halil Polat - Vuramam Sana

Vuramam Sana şarkı sözleri ile Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana E..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Sidar Baran Taş - Karavan 02:58

Sidar Baran Taş - Karavan

Karavan şarkı sözleri ile İnce beli vuruyor beni ah Şimdi tam orda dursan çok güzel ah Tadı damakta kalsın mı Yoksa düşünmeden sarıl kollarıma Ne güzel bu rüya Hiç uyanmasak ah Şimdi egeye sürsek birlikte Karavan, y..