#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

maNga - Cevapsiz Sorular 05:24

maNga - Cevapsiz Sorular

Birden ay ışığını kesti Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine ..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Patron kadın çalışana böyle saldırdı 02:49

Patron kadın çalışana böyle saldırdı

İDDİA DA, GÖRÜNTÜLER DE VAHİM... 'BENİ PANDEMİDE İŞTEN ATMAK İSTEDİLER' DİYEN KADIN, PATRONUN İSTİFA TALEBİNİ REDDEDİNCE SALDIRIYA UĞRADI... TEKME TOKAT DÖVÜLÜP, YERLERDE SÜRÜKLENDİĞİ O ANLAR, GÜVENLİK KAMERALARIYLA DA B..

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü 04:51

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığı için ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından elektrik süpürgesi sapıyla darp edildi. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren kocası hakkında uzaklaştırma kararı ..

Eski eşini atletle boğdu…Üstüne su içti! 01:35

Eski eşini atletle boğdu…Üstüne su içti!

POLİSİ ARADI: GELİN BENİ ALIN..

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( YAYIN TEKRARI) 1:52:15

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( YAYIN TEKRARI)

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Saaaaa..

  • Emrullah tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce