#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda 04:46

Maher Zain Mevla Ya Salli Ve Sellim Daimen Ebeda

Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmiştir. 16 Temmuz, 1981; Tra..

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 03:50

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar

Leblebi Koydum Tasa Gız Annem, Doldurdum Basa Basa Gız Annem De. Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem , Azıcık Boydan Kısa Gız Annem. Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem Gel Oynayı Oynayı Gız Annem. Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem..

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım) 03:25

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım)

Şeftali Ağaçları (Tinimini Hanım) Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıra..

Suat Akbay - Yaralı 03:05

Suat Akbay - Yaralı

Yaralı şarkı sözleri ile Zor oldu ayrılığı kabullenmem, Bir gül bahçesi gibiydi tenin gel, Desemde boşa beni duymuyosun sen, Canımamı kastın var.. Bende bir kalp var yaralı yaralı, Çok düşündüm yine olmadın, Ne yapsam..

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( Yayın Tekrarı ) 1:05:58

GTA V ONLİNE YARIŞLAR ( Yayın Tekrarı )

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Saaaaa..

  • Emrullah tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Monopoly - Business Tour ( Yayın Tekrarı ) 30:34

Monopoly - Business Tour ( Yayın Tekrarı )

Beni Nimo TV'de takip et! https://www.nimo.tv/live/5960181722 ---------- Selaaaam!..

  • Emrullah tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1) 03:28

Seksendört - Sarhoş Gibiyim(VOL-1)

Seksendört - Sarhoş Gibiyim Şarkı Sözleri bir sevda çölünde bıraktın beni kanadı kırılmış bir kuş gibiyim dönüpte bakmadın bir gün halime sokağa atılmış bir taş gibiyim o eski hayalin her an karşımda gözyaşlarım ça..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11) 04:47

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11)

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar Şarkı Sözleri Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer Sahilleri kırları Neyleyim sen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14) 05:27

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14)

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca Şarkı Sözleri Yolunu bekleyen ben olsam neyse Bu şehir bu sokak seni bekliyor Uykusuz geceler gizlese bile Be seher bu şafak seni bekliyor Selami Şahin: Hayatın ne anlamı var Yanımda..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Irmak Arıcı - Kim Haklı 02:54

Irmak Arıcı - Kim Haklı

Kim Haklı şarkı sözleri ile Görmem belki yüzünü bi daha hiç bilinmez Duymam belki sesini ama aklımdan silinmez Şimdi beni soran herkese bitti diyorsun Kimdi ya da var mı yeni biri neden söylemiyorsun Çok geç aydım ..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:28

Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Söndü içimin ateşi bitti Bıktım yalanlarından Zorla ele, avuca sığmaz aşk Kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil Ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı değil İlk defa üşüyorum kollarında Kim b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MEHMET OKAN ÖZDEMİR YAYIN   1  BÖLÜM 23:52

MEHMET OKAN ÖZDEMİR YAYIN 1 BÖLÜM

Gerçekler yeniden yükleniyor, o zamanlar söylediğimde çok sahipsizdim,şimdilerde bilimsel gerçekler sahiplendi beni,milyonlarca insan söylüyor artık...

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 9 ay önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..