#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket 02:31

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların hayalini gerçekleştiren Mutluluğun Adresi Derneği, önceki gün Uşak'ta yaşayan Gülsüm'ün sesi oldu. Progeria (vücudun prematüre yaşlanması) hastası olan Gülsüm, dernek aracığıyla Mura..

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Acuka Tarifi 02:14

Acuka Tarifi

5 yemek kaşığı tatlı biber salçası, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı zeytinyağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı, 5 diş sarımsak, 2 tatlı kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, 1 ..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok! 00:58

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı. İnce, geçtiğimiz aylarda Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj 18:15

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj

Uzun zamandır beni heyecanlandıran işbirliğim MACxMerveÖzkaynak #Summer4ever setindeki ürünlerle çok seveceğinizi düşündüğüm bir makyaj yaptım. Videoda ürünlerin pigmentasyonlarını detaylı olarak gösterdim. Her birini da..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri 05:43

Tuğçe Ay Dünyanın En Güzel Peelingleri

Evrime kafa atmış biri olarak karşınızdayım ???? Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kr..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce