#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vugar Huseynov - Öp Beni 03:35

Vugar Huseynov - Öp Beni

Öp Beni şarkı sözleri ile Yanıyor, içim bu acı ne biçim yakıyor içimi Bir gelsen yeridir, sevgilim bu aşk biter mi Kaderimle oynama, oynama yakmışım mumları Bu gece, sen uyurken Nakarat! Öp beni yine deliler gibi Al be..

Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni 03:42

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Ferdi Tayfur  Yaktı Beni 03:56

Ferdi Tayfur Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik ) 04:32

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki haberin yok, herşeyi duydun Belki yüzün yok, perişan oldun Belki de şarjın bitti Ya da biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım, masal anlatsan d..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni 05:10

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi:..

 Cengiz Imren   Vur Beni 03:07

Cengiz Imren Vur Beni

Bir de baktım ne göreyim Havar allahım Gözlerime inanmadım Yandım allahım Al şu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Al bu mavzer kurşunuyla Vur beni, vur beni Vur zaten öldürdün beni Seni sevmekt..

  • Candy tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni 03:25

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni

Hadi Yine Sev Beni şarkı sözleri ile Hadi yine sev beni çok zor bir şey değil benim bu istediğim Sen kaburgamın eksik parçası inan ki sen benden hiç gitmedin Durma yine sev beni sanki asırlar boyu seni bekledim Nelerden..

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere 04:39

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere

Ayçin Asan - Cover (Götür beni gittiğin yere) Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına ..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ) 03:01

Nazlıcan Kübra - Canına Can Al Beni (HİRAİZERDÜŞ)

Bu acının ucu yar yar Batar bu cana oy oy Batar bu cana oy oy Öldüm dirildim - Ama ellerin bi değse Benim göğsüme yar yar Benim göğsüme oy oy Orda kuşlar var - Canına can al beni Canına can al beni Olsun ölüm muradım O s..

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni 02:03

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni

Bahçalarda Mor Meni-1 Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdün Be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.281 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler 04:02

Ebru Yaşar - Beni Ne Doktorlar Ne Mühendisler

Ebru Yaşar - Ne Doktorlar Ne Mühendisler Sanma beni sakın kız kurusu Eğri çıkıyor en doğrusu Pastane diyerek gittigim yerler Ya Yıldız Parkı ya Beykoz korusu Birine heves etsem Evlenelim desem Yan çiziyorlar Pes..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi 03:30

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi

Baktım Ki Son Günlerde Beni Hiç Takmıyorsun Arayıp Sormuyo Mesajda Atmıyo Yüzüme Bakmıyosun Belli Ki Son Günlerde Halini Görmüyorsun Seni Çok Özledim Arayıcam Sevgilim Dediğin De Dönmüyorsun Beni Özledin Mi Din Mi Din..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..