#Olgun Şimşek otur baştan yaz beni

Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Mehtap Meral - Dağınık Aşk 03:50

Mehtap Meral - Dağınık Aşk

Mehtap Meral - Dağınık Aşk Dinle Dağınık Aşk şarkı sözleri ile Yine yalnızlık sarıyor beni Aşk gitti gölgesi bendedir Gelip geçtiğim bütün aşklardan Senin sözlerin benim ezberimdedir Yar sözüne kandım Ben seni şiir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan 04:06

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan Sözler Binbir rüya içinde beni ben yapan tüm şeyleri soldurdun acımasız şekilde Söndürmedi hiçbir şey sana yanan bu ateşi izledim hayretler içinde Arındım günahlarımdan sığ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Mabel Matiz - Comme Un Animal 04:25

Mabel Matiz - Comme Un Animal

Comme Un Animal sözleri ile; Ellerim saçlarında dolaşırken Ellerim saçlarında Yatır beni Şu küçük tembeli kaşı kendinle Yatır beni Şu küçük tembeli kaşı kendinle Oooo Sevsen de yutamıyorsun ya hani Oooo Benden de mi u..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Oğulçet - Martı 02:51

Oğulçet - Martı

Kanatları yorgun düşen Bulutları uzaklardan süzer Ona martı Jonathan (Livingston) derler Uçamaz yere düşer hep Bir gün buldu beni iki heceli Adı 4 harfli bir melekti Elimdeki o ellerinle Güçlendi tüm bedenim Gülüşüne..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Baturalp – Herkese Eyvallah 05:07

Baturalp – Herkese Eyvallah

İçimdeki çocuk deli, deli oğlan çekip gitti Gidene dur demek olmaz, aldı gözümden feri Eyvallah Yarım kalan serüvenler mezarından bana inler Yüreğim düştü elime beni söyler beni bekler Eyvallah, eyvallah Kimine üç ki..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Aşk Bu şarkı sözleri ile İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de va..

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler 04:43

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler

sözler umutsuzca bir güne başlamaktan vücudumda ki sancılarla bitap düşmüş beynimde yanlışları alkışlamaktan yoruldum artık yalandan sevmelerden sıkıldım öyle hemen pes etmelerden kibirden kabullenememeden. yoruldum a..

Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Aslızen - Mağusa Limanı 03:53

Aslızen - Mağusa Limanı

Mağusa Limanı şarkı sözleri ile Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Beni öldürdende yoktur din iman Beni öldürdende yoktur din iman Uyan Alim uyan,..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..