#Olmayan kutu açılımı

'Kaptanı Sevmedikleri İçin Geminin Dibini Delmeye Çalışıyorlar 01:08

'Kaptanı Sevmedikleri İçin Geminin Dibini Delmeye Çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hepimizin aynı gemide bulunduğunun farkında olmayan birileri, sırf kaptanı sevmedikleri için geminin dibini delmeye, direğini de devirmeye çalışanlara destek veriyor. Hamdolsun, milletimiz tüm bu ..

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı... 00:21

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı...

Rusyada yaz kampında çocuklarıyla oyunda eğlenirken Amcanın aniden saha çıkıp Şov yapmak istemesi, Biraz pahalıya mal oldu. hazin sonu izleyelim. Amca görev tanımı dahilinde olmayan işlerde çokbilmişlik yapınca...:-D..

  • JokerS tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman 00:48

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Kafasına Göre Takılan Orkestra :)) 01:57

Kafasına Göre Takılan Orkestra :))

Solistle bir alakası bulunmayan orkestra kafasına göre takılıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya’da kardan kilise 00:59

Rusya’da kardan kilise

Sibirya'da kilisesi olmayan Sosnovka köyünün sakinlerinden Alexander Batyokhtin 12 metreküp kar ile iki ayda küçük bir kilise inşa etti. Sosnovkalıların artık bir kilisesi var, en azından havalar ısınana dek...

  • Umut Tv tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Vahşi Doğa Bildiğiniz Gibi: Yavruyu Öldürmeye Çalışan Zebra 01:33

Vahşi Doğa Bildiğiniz Gibi: Yavruyu Öldürmeye Çalışan Zebra

Muhtemelen kendi yavrusu olmayan yavru zebrayı öldürmeye çalışan erkek zebra vahşi doğanın tüm acımasızlığını gözler önüne serdi. Yavruyu suyun içinde öldürmeye çalışan zebra bir süre sonra dişi zebranın korumacılığı ile..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seranay Sarikaya'nin İnstagram Paylaşimlari 02:14

Seranay Sarikaya'nin İnstagram Paylaşimlari

Gitikçe yıldızı parlayan ve her başarısının üstüne yeni bir başarı ekleyen Serenay'ın hiçbir yerde görmediğiniz çok özel görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Şarkıları 2017 37:23

Çocuk Şarkıları 2017

Okul öncesi çocukları için Sevimli Dostlar ile 1'den 10'a kadar SAYILARI öğreniyoruz., özgün ve başka hiç bir yerde olmayan eğitici ve eğlenceli çocuk şarkılarına devam ediyor. Keyifli izlemeler. SEVİMLİ DOSTLAR İLE EĞİT..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi 01:06

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi

Guatemala'da çocukların tacize uğradığı belirtilen devlet çocuk esirgeme kurumunda çıkan yangında 19 kız çocuğu yanarak can verdi, kurtulanlardan 38 çocuk ise yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Yangını bizzat yaşadıkları..

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası 00:51

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası

​Tip III dil bağı, Tip II' ye göre daha geride olan ve dilin ucunda çatallanmaya neden olmayan dil bağı türüdür. Genellikle ileri yaşlarda fark edilir. Hızlı konuşma esnasında netlik bozulması, dili dışarıya çıkarırken z..

  • SAGLIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Yapımı Beyaz Peynir Tarifi limon mayalı ve doğal 11:05

El Yapımı Beyaz Peynir Tarifi limon mayalı ve doğal

DOĞAL PEYNİR YAPMAK İSTİYORUM DERSENİZ,BEBEĞİNİZE ,ÇOCUĞUNUZA DOĞAL PEYNİR YEDİRMEK İSTERSENİZ hiçbir gayri İslami katkı maddesi olmayan Evde Peynir yapımı...

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Arka Sokaklar  - Mesut ve Selin Sonunda Evli! 05:36

Arka Sokaklar - Mesut ve Selin Sonunda Evli!

Arka Sokaklar dizisinin 432. bölümünde görev icabı, bir şebekeyi çökertmek için, Hüsnü ve Selin Komiser evli numarası yaparak çocuğu olmayan iki kişiyi oynadılar...

  • ANKA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle 02:19

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle

Manhattan şehrinde sahibi Katie ile güzel bir hayat yaşayan Max in hayatı anlatılmaktadır. Apartman dairesinde kalmaktan bir sıkıntısı olmayan Max, bir gün sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle morali bozulur. Gözden..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle 13:05

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle

Tayfa mahallede topaç yarışı yapmaktadır. Yarış sırasında talihsiz bir olay, Hayri ve Kamil'in arasının açılmasına neden olur. Bu kırgınlık çok kısa sürse de durumdan haberi olmayan Mert ve Akın, Hayri ve Kamil'i barıştı..

Yetimhane Film İzle 37:51

Yetimhane Film İzle

Juan Antonio Bayona’nın yönettiği ve Belen Rueda, Fernando Cayo, Roger Princep ile Geraldine Chaplin’in oynadığı Yetimhane, Laura'nın öyküsünü anlatıyor. Laura, çocukluğuna dair en mutlu günlerini deniz kenarındaki bir y..

  • mathilda tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Esra Erol Gelecek Sezon Yeni Bir Proje ile Ekranlara Gelecek! 01:42

Esra Erol Gelecek Sezon Yeni Bir Proje ile Ekranlara Gelecek!

Esra Erol bu sezon sonu programına son vereceğini açıklamştı.Önümüzdeki sezon ise evlilik konsepti olmayan farklı bir projede yer alacağı açıklandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce