#Olmayan kutu açılımı

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı 02:15

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konusu: Trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele v..

100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Polisten kaçtılar cipe çarptılar 02:44

Polisten kaçtılar cipe çarptılar

İSTANBUL ESENYURT'TA EKİPLERDEN KAÇAN SUÇ ÇETESİ POLİS ARACINA KAZA YAPTIRDI. KOVALAMACA DEVAM EDERKEN 4 ŞÜPHELİNİN KARŞISINA OLAN BİTENDEN HABERİ OLMAYAN BİR SÜRÜCÜ ÇIKTI. SANİYELER SONRASINDA BAŞINA GELEN KAZA İNANILMA..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı 00:59

Çamurlu Göle Düşen Kızın Dramı

Suyu çokta temiz olmayan ölün iskelesinde oturan kızlardan biri ayağa kalkınca dengesini kaybedip suya düşmüş. Kızın çamurdan arınması pek kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Vur ve Kaç Türkçe Dublaj Full Film Hd izle 1:40:19

Vur ve Kaç Türkçe Dublaj Full Film Hd izle

Vur ve Kaç – Hit and Run filminin konusunda Şahit koruma programına alınması beklenen Charlie, sevgili ile beraber ufak kasabalarını terk ederek bütün herşeyi riske alarak bir seyahete çıkar. Çift bu seyahetin onlara yaş..

  • PengoTV tarafından
  • 4.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

Deprem korumalı yatak tasarladı! 02:30

Deprem korumalı yatak tasarladı!

GENÇ GİRİŞİMCİ İZMİR DEPREMİNİN SİMGE İSİMLERİNDEN AYDA BEBEĞİN KURTARILMA ANINDAN ETKİLENDİ, AKLINA HAYAT KURTARACAK BİR FİKİR GELDİ. PROJENİN SONUNDA ORTAYA DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN DEPREM YATAĞI ÇIKTI.....

Ölümden arkadaşları kurtardı 00:59

Ölümden arkadaşları kurtardı

Sağlam olmayan zincir aniden koptu. Manzara karşısında salıncak sefası kötü bitti...

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:09

Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Devlet Düşmanı – Enemy of the State filminin konusunda Güç mücadeleleri sebebiyle Amerikan Hükümetinde ortaya çıkmış olan bir Cinayet , durumla alakası olmayan kişileri bile çembere dahil ederek tehlikeyi ardına takar. C..

  • PengoTV tarafından
  • 7.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

Aşı karşıtları bu cinayet sizin eseriniz! 01:45

Aşı karşıtları bu cinayet sizin eseriniz!

Aşı olmayan kızını Kovid-19'dan kaybeden babadan aşı karşıtlarına tepki..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü 01:07

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü

Akdeniz’de gözlemlenen ancak Türkiye’de henüz yuva kaydı olmayan Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası ilk defa Muğla Göcek’te canlı olarak görüntülendi...

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Sakat Ekskavatörün İlginç İlerleme Yöntemi 00:27

Sakat Ekskavatörün İlginç İlerleme Yöntemi

Sol ön tekeri olmayan ekskavatörü ilerletmek isteyen operatör ilginç bir çözüm bulmuş. Ekskavatörün kepçesi ilerleme konusunda yardımcı olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

 Fish&Chips'i Evde Yaparım 04:14

Fish&Chips'i Evde Yaparım

Fish & Chips Malzemeler: 1 adet levrek fileto 1 su bardağı un 1 paket kabarma tozu 1,5 su bardağı dark bira 1 tutam tuz 1 tutam ak biber 1 tutam toz sarımsak Kızartmak İçin; Ayçiçek yağı Patates kızartması için; 1 ad..

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:54:59

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kadın kılığına giren şahıs polisleri harekete geçirdi 03:05

Kadın kılığına giren şahıs polisleri harekete geçirdi

Esenyurt'ta akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs, elbiseli ve baş örtüsüyle “kadın kılığında” gezmesi polisleri harekete geçirdi. Çok sayıda ihbar alan polis ekipleri, şahsı yakalayıp gözaltına alırken, o anlar cep tel..

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

Akıl Defteri - Memento Film İzle 1:53:26

Akıl Defteri - Memento Film İzle

Leonard Shelby, pahalı takım elbiseler giyer, son model bir Jaguar kullanır; bunun yanında ucuz, tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir. Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir… Anca..

  • PengoTV tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düş Kırgınları Fragmanı 01:47

Düş Kırgınları Fragmanı

Konu: Kuzey ve Sami yıllarca hayata karşı birlikte mücadele etmiş iki dosttur. Geçmişten kopmayan ve geleceğe dair umutları olmayan Kuzey ve Sami’nin birbirlerinden başka kimseleri yoktur. Kuzey ölümü beklemektedir, Sam..