#Olmazsa olmaz

Ani İşitme Kaybı Nasıl Tedavi Edilir 01:37

Ani İşitme Kaybı Nasıl Tedavi Edilir

İnsülin direnci tedavisinde, ideal kiloya dönüş, yeterli ve sağlıklı beslenme olmazsa olmazdır. Bunun yanı sıra hastanın hayatında sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite olmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz' 02:08

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD'nin bu bölgede Türkiye'nin kararlı müdahalesinin karşısında duramayacağını dile getiren Karagül 'Olağan dışı bölge..

Aşırı Telefon ve Bilgisayar Kullanımından Oluşan Ağrılarınıza İlaç Gibi Gelecek 5 Hareket 02:15

Aşırı Telefon ve Bilgisayar Kullanımından Oluşan Ağrılarınıza İlaç Gib

Telefon ve bilgisayar günümüzün olmazsa olmazları. Ancak aşırı kullanımda fiziksel olarak bizleri zor duruma düşürdükleri gerçeğini de kabul etmek gerekiyor. Peki düştüğümüz bu zor durumda meydana gelen ağrılarımızdan na..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Sprite'ın Piyasaya Ayar Verdiği Reklam 00:31

Sprite'ın Piyasaya Ayar Verdiği Reklam

Reklamların olmazsa olmazıdır ürün maskotları. Bir anda ortaya çıkarlar ne gariptir ki kimse şaşırmaz ve durumu kanıksar...

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörle Mücadele Için Marş Önerisi 02:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörle Mücadele Için Marş Önerisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 34 yıllık terörle mücadeleyi ifade edebilecek bir şiirin, marşın bulunmadığına dikkati çekerek, hiç olmazsa mehter marşı gibi bir marşın yazılmasını istedi...

Kolesterol Nedir 01:07

Kolesterol Nedir

Uzman Prof. Dr. Nevres Koylan: Kolesterol olmazsa yaşayamayız....

  • NABIZ tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Nisan Favorilerim 12:54

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj, Kozmetik, Giyim ve Instagram hesabı önerilerimle hazırladığım Nisan Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin Nisan ayındaki favori ürün, dizi ve instagram hesaplarınızı yorumlarda bekliyoru..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

Topal Oynarken Twist'e Bağlayan Dayı 00:30

Topal Oynarken Twist'e Bağlayan Dayı

Geleneksel Türk düğünlerinin vazgeçilmezi tuhaf amcalar olmazsa olmazımız. Topal oynamak isterken tüm yeteneklerini sergileyen amcamızı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel İş Görüşmesi Makyajı Ve Saç 04:03

Aslı Özdel İş Görüşmesi Makyajı Ve Saç

iş görüşmeleri için çok uygun,canlı ve hafif bir makyaj olmazsa olmazdır,siz de benim iş görüşmesi makyajımı umarım beğenirsiniz ve işinize yarar.Sevgiler....

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim 14:01

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj ve Kozmetik önerilerimle hazırladığım Temmuz Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin yaz aylarındaki favori ürün ve dizi önerilerinizi yorumlarda bekliyorum. İyi seyirler!..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Paket Lastiği ile Bomba Gibi Patlayan Karpuz 00:28

Paket Lastiği ile Bomba Gibi Patlayan Karpuz

Sosyal medyanın olmazsa olmazı paket lastiği ile karpuz patlatma videolarına bu arkadaşlarda farklı bir video eklemiş...

  • JET TV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Randevuya gitmezseniz aşı çöp oluyor 02:37

Randevuya gitmezseniz aşı çöp oluyor

Biontech aşıları için randevu alıp randevu alanlar eğer randevularına gidip aşılarını olmazsa aşılar ziyan oluyor. Çünkü saklama koşulları çok önemli...

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Gümüşün ''altın'' çağı 02:14

Gümüşün ''altın'' çağı

BİR ZAMANLAR DÜĞÜNLERİN OLMAZSA OLMAZIYDI, AMA FİYATI KATLANINCA ARTIK ALTIN TAKININ YERİNİ GÜMÜŞLER ALDI... DAVETLİLER YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE GÜMÜŞ GRAM, BİLEZİK, KOLYE TAKMAYA BAŞLADI.....

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Ramazan Kolilerine Dikkat 02:32

Ramazan Kolilerine Dikkat

11 AYIN SULTANINA SAYILI GÜNLER KALDI. RAMAZANIN OLMAZSA OLMAZLARINDAN BİRİ DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YA DA EŞE DOSTA , ÇALIŞANLARA DAĞITILAN RAMAZAN KOLİLERİ. PEKİ KOLİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ? İŞTE UYARILAR....

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN! 52:27

KANDIRILIYORSUNUZ! EVİNİZDE MUTLAKA YAPIN!

???? Kaya Tuzu Tüketimi Nasıl Olmalı? ???? Sirkenin Vücuda Etkileri Neler? ????Yapay Veganlık Nedir? ????Hangi Tuzu Tüketmeliyiz? ???? Baş Ağrısının Sebepleri Neler? ???? Neden Kabız Oluruz? ???? Bu Bir SEFERBERLİK İLAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..