#Olmazsa olmaz

Kerimcan Durmaz'ın Arkadaşı Samet Liçina'nın Açıklamalarına Yok Artık Diyeceksiniz! 07:51

Kerimcan Durmaz'ın Arkadaşı Samet Liçina'nın Açıklamalarına Yok Artık

Kerimcan Durmaz'ın Arkadaşı Samet Liçina'nın Açıklamalarına Yok Artık Diyeceksiniz! İzle..

  • BETA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meryem Uzerli'nin Giydiği Transparan Elbiseye Hatice'den Dikkat Çeken Yorum 13:00

Meryem Uzerli'nin Giydiği Transparan Elbiseye Hatice'den Dikkat Çeken

Meryem Uzerli'nin Giydiği Transparan Elbiseye Hatice'den Dikkat Çeken Yorum İzle..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'ın Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Son Hali Kafaları Karıştırdı! 07:03

Tarkan'ın Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Son Hali Kafaları Karıştırdı!

Tarkan'ın Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Son Hali Kafaları Karıştırdı! İzle..

  • BETA tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sera Tokdemir Tarık İster -  Bir Günde 03:29

Sera Tokdemir Tarık İster - Bir Günde

Bir Günde şarkı sözleri ile Aşk dediğin böyle olmaz Bu ihanet burda kalmaz Bağlasan da zorla durmaz Beklemekle ve zamanla Biraz sabır beni yormaz Bu acele ve telaşla Pişmanlığın günler almaz İçin ağlayacak bir günde Ç..

Atabey Aydın - Gece Sensiz 05:17

Atabey Aydın - Gece Sensiz

Atabey Aydın - Gece Sensiz Dinle ''Gece Sensiz şarkı sözleri ile Gece sensiz erken gelir Erken gelir son günlerde Uyku girmez gözlerime Sabah olmaz son günlerde Penceremde kuşlar ötmez Sazımdaki teller susmaz Bahçem..

Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine 03:16

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine

Sormadın mı Kalbine şarkı sözleri ile Dumanında ve korundasın cigaramın En sonunda yanındasın korkularımın Sonu gelmez bu gece Sabah olmaz bu gece Sormadın mı kalbine, yoksa bir defa bile Sevmeyenler ağlamaz, yaşa..

Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Oktay Kaynarca Ve Selçuk Yöntem Tatil Pozu 01:00

Oktay Kaynarca Ve Selçuk Yöntem Tatil Pozu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli rolünü canlandıran Oktay Kaynarca ve usta oyuncu Selçuk Yöntem, tatilde çekildiklerini fotoğraflarını Instagram'dan paylaştılar...

  • BETA tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bircan Bali Sevgilisinden Evlilik Teklifi Aldığını Duyurdu 01:00

Bircan Bali Sevgilisinden Evlilik Teklifi Aldığını Duyurdu

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali önceki günlerde sevgilisiyle olan en mutlu gününü sosyal medyadan duyurdu...

  • BETA tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Maral Ayvaz - Hoviv 03:00

Maral Ayvaz - Hoviv

Spotify: Çoban Ovaların,vadilerin, tepelerin çobanı Sessiz, ağlamaklı, kederli Aşktan içine kapanmış, bağrı yanık Kavalını yanık öttürüyor Çoban sessiz, kalp acısıyla Kavalını almış, Mecnuna dönmüş Onu duyacak kimse yo..

Hande Yener - Kuş 04:03

Hande Yener - Kuş

Hande Yener - Kuş Müzik Dinle Şarkı Sözü Kalbini aç gözünü kapa Üzerine yağsın aşk lapa lapa Takılma bırak keyfine bak Öğreneceğiz hata yapa yapa Aşk denen şey lafla olmaz Sevene yok itirazım Çıkar gelir adres sormaz..

Hadise - Aşk Dediğin 03:40

Hadise - Aşk Dediğin

Hadise - Aşk Dediğin Müzik Dinle Şarkı sözleri Anlatsam anlamaz ki Kendi bildiği en doğru Korkmadan sevmemiş Bu yüzden bulamıyor yolu Tek bir kalp yetmiyor Yetse de atmıyor Oysa ki aşk dediğin Sağına soluna bakmaz ..

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Yalın - Deme Bana Yokum 04:35

Yalın - Deme Bana Yokum

Deme Bana Yokum Şarkı Sözleri İle Kim demiş doğru duvar yıkılmaz ohoo Kim demiş bu dağlardan aşılmaz ohoo Çıkıp da gelişini görmüş mü hiç Güneşin kaçışını görmüş mü? Eliyle kendini gömmüş mü hiç Sana yanışımı görmüş mü?..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Oh Yeah Go Sexy! 00:12

Oh Yeah Go Sexy!

oh insan bu kadar da tesadüf olmaz ki yer: Avustralya..

  • PengoTV tarafından
  • 409 görüntüleme
  • 5 yıl önce