#Olsa

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok 01:48

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, koronavirüsün hastalık yapıcı etkisinde ve öldürücü etkisinde herhangi bir azalma görmediklerini söyledi. Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim ..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Sancak - Buraları Yak 03:51

Sancak - Buraları Yak

Söz & Müzik: Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix: Buğra Kunt & Çağlar Kocatepe Mastering: Emre Kıral Yaylılar: İstanbul Strings Video & Kurgu: Burak Fatsa Teşekkürler 'Oğuzhan Atmaca'. Sancak - Buraları Yak Bir gün o..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Gülden - Yıkıp Gittin 03:38

Gülden - Yıkıp Gittin

Yıkıp Gittin şarkı sözleri ile Kendine yeni bi' hayat kurdun mu Tahmin ettiğin kadar huzuru buldun mu Ardında ağlayan gözlerim dururken Sen önünü görüp de yolunu buldun mu Demek böyle oluyor ayrılıklar Giden gülerken ..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi 03:10

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi

Lara - İhanetin Bekçisi Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin, yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin de sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla Ba..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..