#Olsa

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Dilan - Bir Kulunu Çok Sevdim 04:21

Dilan - Bir Kulunu Çok Sevdim

BİR KULUNU ÇOK SEVDİM Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allah'ıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbi..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni 03:13

Evin Demirsoy - Çözdüm Seni

Çözdüm Seni şarkı sözleri ile Bana ne verdin ki söyle şimdi geri alasın? Bana ne kattın ki söyle bir hak talep edesin? Sen bir virüs gibiydin Ve ben seni erken teşhis ettim Çıkardım seni benden zorda olsa başardım Şimd..

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz 02:46

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz Şarkı Sözleri Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti figanım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bu da ..

  • Cowboy tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 9 ay önce
30 YILIN EN KRİTİK SORUNU! GIDA ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ! HEDEF ERKEK NÜFUSU! 1:13:39

30 YILIN EN KRİTİK SORUNU! GIDA ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİ! HEDEF E

03:27 Yağmur suyunu bile biriktirin 09:56 30 yılın en önemli sorunu! 23:03 Erkek nüfusunu hedef alıyorlar 31:12 Diyetlerin çoğu palavra 36:51 Paramız olsa bile gıda bulamayacağız 45:21 Devletin acilen tedbir alm..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 8 ay önce
Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..