#Olucak o kadar

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Hadise - Geliyorum Yanına 03:29

Hadise - Geliyorum Yanına

Hadise - Geliyorum Yanına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Macerayı kapına getiriyorum Çok tutar bu film baş rolde yine adım Tam bir kahraman kesiliyorum düşünce aşka Kurusun tabiatım Yaklaştığında yaz geliyor Ne kadar abarts..

Fikri Karayel - Bir Şey Var 04:06

Fikri Karayel - Bir Şey Var

Fikri Karayel - Bir Şey Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan kendinden kaçabilir mi? İçinden geçene karşı koyabilir mi? Açtım kapılarımı sonuna kadar, durdum Rüzgara karşı, senin için sana doğru Bu ne kadar yanlış, ya..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Tereyağlı Erişte Tarifi 01:22

Tereyağlı Erişte Tarifi

Tereyağlı erişte 1.Uygun bir tencereye 3 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, 2.Tereyağı eridikten sonra 3 su bardağı erişte tencereye eklenir ve eriştelerin rengi dönene kadar kavrulur. 3.Kavrulan er..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce