#Ombre dudak makyajı

Cansu Yegin Instagram Makyajları Bordo Kirpikler & Turuncu Far 13:46

Cansu Yegin Instagram Makyajları Bordo Kirpikler & Turuncu Far

Makyajda Kullandığım Ürünler: - Nyx Pore Filler Baz - Make Up Forever Step 1 Kızarıklık Düzenleyici Primer - Loreal Nude Magique Cushion Fondöten - Loreal Lumi Magique Kapatıcı - Loreal Glam Bronze Eau De Soleil - Nyx ..

Hamiyet Akpınar Hande Soral İle Eyelinerlı Makyaj 14:05

Hamiyet Akpınar Hande Soral İle Eyelinerlı Makyaj

SHİSEİDO BIO PERFORMANCE GLOW REVIVALEYE TREATMENT EYE CREAM. https://goo.gl/MBvjnt NARS PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER MED.1 NARS RADIANCE PRIMER. https://goo.gl/DZW5V7 NARS SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER LİGHT 2.75. ht..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez İpli Epilasyon Cİhazı İple Tüylerden Kurtulmak 07:39

Sebile Ölmez İpli Epilasyon Cİhazı İple Tüylerden Kurtulmak

Eskiden cesaretim ve acı eşiğim yüksekken bıyıklarımı yani dudak üstü tüylerimi iple alıyordum. Zamanla bu acının gereksiz oluduğuna karar verdim...

Selma Çiçekdal 5 Dakikada Kolay Dağınık Topuz 07:13

Selma Çiçekdal 5 Dakikada Kolay Dağınık Topuz

Makyajım ; Maybelline Dream Velvet 21 Nude fondöten Catrice Camouflage Cream 20 Light kapatıcı Gosh Forever kalem far 03 Light Copper Bourjois Bronzing Powder 52 (göze gölge ve yanaklar) Bobbi Brown Tawny allık ABH D..

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak 01:54

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak

Gülperi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başına alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra yine birlikte ekrana dönüyor. Show TV'de baş..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Hamiyet Akpınar Şükran Ovalı Makyaj Videosu 12:21

Hamiyet Akpınar Şükran Ovalı Makyaj Videosu

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro- Dynamic Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no light 2 Concealer Yves Rocher Kontur Nars Laguna Kontur fırçası Nars Kabuki Yashiyo Pudra ..

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır 09:31

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır

KULLANILAN MALZEMELER Fondoten Mac Face & body no 2 Fondoten fırça Mac no 188 Kapatıcı Mac pro palette no 20 kullanıldı Göz kremi Mac Vibrancy eye primer Concealer Mac pro palette no 20 Concealer fırçası Mac no 286 Pud..

Hamiyet Akpınar Problemli Ve Sivilceli Cilt Makyaj İle Nasıl Kapatılır 13:59

Hamiyet Akpınar Problemli Ve Sivilceli Cilt Makyaj İle Nasıl Kapatılır

ÜRÜN LİSTESİ Primer Makeup For Ever Yeşil renk Fondöten Makeup For Ever UHD stick no 118 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 104- 152 Concealer Loreal Lumi Magique Concealer fırçası Makeup For Ever no 242 Pudra Mac Pe..

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj 16:04

Hamiyet Akpınar Işıltılı Doğal Makyaj

Kullanılan Ürünler : Primer Makeup For Ever Base Nourrissante Fondoten Nars püre radiant tintet no light 2 ve Nars radiant cream no light 5 Fırça Makeup For Ever no 152 Concealer Nars Radiant creamy no light 2 Fırça m..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

The Miraz Doğal Makyaj 06:10

The Miraz Doğal Makyaj

Kullandığım Ürünler ???? Maybelline Affinitone Concealer 02 H&M cover up concealer 14c Nyx Hd finishing powder The Balm Balm Jovi Palette Lancome Blush Subtil 03 Maybelline Push up Angel Mascara The Balm Mary Lou M..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Çılgın Renkli 25 Mac Ruj Denedim 16:44

Merve Özkaynak Çılgın Renkli 25 Mac Ruj Denedim

Sürekli nude ve dudak rengime yakın ruj sürmekten sıkıldıysanız, alışılmışın dışına çıkmak istiyorsanız tam size göre bir video hazırladım. Tam 25 farklı MAC ruj deneyeceğim. Bakalım renkleri, performanları, kalıcılıklar..

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Instagramın En Çok Kazanan Ünlüleri Kimler 04:34

Instagramın En Çok Kazanan Ünlüleri Kimler

Bakın İnstagram'ın en çok kazanan 25 ismi kimlermiş. Rakamlar dudak uçuklatacak cinsten!..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Altın yastık altında saklanıyor! 01:54

Altın yastık altında saklanıyor!

TİCARET BAKANLIĞI YAPTIĞI ARAŞTIRMA İLE, TÜKETİCİNİN TASARRUF TERCİHLERİNİ MERCEK ALTINA ALDI. YATIRIM İÇİN ALTIN YİNE ZİRVEDE YER ALIRKEN, YASTIK ALTINDAKİ ALTININ MİKTARI DA DUDAK UÇUKLATTI...

Dilenci operasyonunda 2. perde! 03:21

Dilenci operasyonunda 2. perde!

İSTANBUL BEYAZIT MEYDANI'NDA, ÇÖPTEN YEMEK YER GİBİ YAPIP ÇOCUKLARI DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ALET EDEN DİLENCİLERİ DÜN AKŞAM EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER VE ZABITA EKİPLERİ BUGÜN AYNI YERE GİTTİ, O DİLENCİLER İŞ BAŞIND..

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Günlük Buğulu Makyaj Nasıl Uygulanır- 01:17

Günlük Buğulu Makyaj Nasıl Uygulanır-

Buğulu bakışlar yaratmak için bilmen gereken ipuçları..

  • Kadınca tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüz Kontürleme Ve Aydınlatma 07:43

Yüz Kontürleme Ve Aydınlatma

Yüz Kontürleme Ve Aydınlatma..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyajla Gözler Nasıl Daha Kalkık Gösterilir 01:39

Makyajla Gözler Nasıl Daha Kalkık Gösterilir

Göz makyajı yapılırken dikkat edilecek birkaç yöntemle nasıl daha çekik gözler elde edilir bu videomuzda bulabilirsiniz.Lütfen Kadınca kanalımıza abone olmayı unutmayalım.İyi seyirler.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahverengi Göze Yakışan Makyaj Modelleri 01:29

Kahverengi Göze Yakışan Makyaj Modelleri

Kahverengi gözlü kadınlara en çok yakışan ve en çok tercih edilen makyaj stillerini videomuzda bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayalım,Şimdiden teşekkürler ve iyi seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 8 yıl önce
10 Eyeliner Sürme Tekniği 03:00

10 Eyeliner Sürme Tekniği

Eyeliner sürmenin kolay ve pratik 10 farklı yolu bu video. İzlediğiniz için teşekkürler.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyajla Evrim Geçirmek 01:00

Makyajla Evrim Geçirmek

BU KADAR PROBLEMLİ BİR CİLDE MAKYAJI ÖNERMİYORUZ LAKİN PROFESSİONAL MAKYAJIN ETKİSİNİ BİR DE BU AÇIDAN GÖRÜN :)) Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya aboen olmayı lütfen unutmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 8.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli 02:45

3 Farklı Tarz Erkek Saç Şekli

Beyler için 2017 saç modasında ilk şart cool olmak. Yüz yapınıza göre saç modeli seçmeniz çok ama çok önemli.Saç erkeğin makyajı olması nedeniyle bunu sağlıklı ve canlı tutmak ayrıca önemlidir.Erkek saç modelleri 2017 yı..

  • Kadınca tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce