#One dırection

Feci kazada otobüs sürücüsünün uyuduğu iddiası 06:56

Feci kazada otobüs sürücüsünün uyuduğu iddiası

İstanbul’da meydana gelen feci kazada yakınlarını kaybedenler sürücünün kazadan önce 2 kez uyuduğunu ve yolcuların uyardığını öne sürerken kazada hayatını kaybeden sürücünün arkadaşları ise “Asılsız iddiaları kabul etmiy..

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü 11:06

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü

Bursa'da bir fabrikadan sızdığı öne sürülen gaz ve koku nedeniyle mahalle sakinleri eylem yaptı. Eylem yapan vatandaşlar, Bu covid 19 nedeniyle evimizden çıkamıyoruz birde bu koku bizi tedirgin ediyor dedi. Yaklaşık 10..

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon 01:38

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon

Adana’da 5 milyon 735 bin TL haksız kazanç elde eden tefeci olduğu öne sürülen 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Bakırköy Belediyesi'nde 'Sözleşme' Eylemi! 01:57

Bakırköy Belediyesi'nde 'Sözleşme' Eylemi!

Bakırköy Belediyesi'nde sözleşme yenileme eylemler sürüyor İşçiler bir kez daha Başkan Kerimoğlu'nu protesto etti Bakırköy Belediyesi'nde çalışan bir kısım işçi ve memurlar, Başkan Bülent Kerimoğlu'nun yerel seçimlerden ..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Möwe feat. Jerry Williams - Boy Oh Boy 02:57

Möwe feat. Jerry Williams - Boy Oh Boy

I have tried but he doesn't love me, he doesn't love me. I said cry but my blue eyes are dry. I'm dying inside but I'm still alive. He's giving me signs, but I'm blind. Is he looking at me or the girl behind? My mind is..

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Rus sosyal medya fenomeni lüks aracını benzin dökerek yaktı 02:03

Rus sosyal medya fenomeni lüks aracını benzin dökerek yaktı

Rusya’nın ünlü sosyal medya fenomenlerinden biri milyonluk lüks aracını sürekli arızalandığını öne sürerek boş bir arazide ateşe verdi...

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

F-35'in Yazılım Sırları Korsanların Elinde 01:12

F-35'in Yazılım Sırları Korsanların Elinde

F-35 uçaklarıyla ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı. Uçağın bilgisayar yazılımlarının Çin tarafından ele geçirildiği öne sürüldü...

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi 03:59

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi

Adana’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi annesini ve babasının bıçak zoruyla rehin aldıktan sonra oturdukları evi ateşe verdi. Yanan ev çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken polis evin kapısını kırar..

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

Bir garip kuş kavgası! 02:55

Bir garip kuş kavgası!

YAŞLI BİR ÇİFT, PENCERELERİNİN ÖNÜNE DIŞARIDAKİ KUŞLAR İÇİN BİR KAP SU, BİR KAP YEM KOYUYORLARDI... BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI... GELEN KUŞLAR YÜZÜNDEN CAMININ KİRLEDİĞİNİ ÖNE SÜREN KARŞI KOMŞU, YAŞLI ÇİFTİ TEHDİT ETTİ, ..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı 01:33

Mali Krizdeki Yunanistan, Fransa'dan 18 Adet Savaş Uçağı Aldı

Yunanistan, Fransa'dan 18 Rafale savaş uçağı alımı için anlaştı. 2 milyar 300 milyon avro değerindeki anlaşmanın Türkiye için mesaj olduğu öne sürüldü...

Beauty and the Beast (From Beauty and the BeastOfficial Video) 04:00

Beauty and the Beast (From Beauty and the BeastOfficial Video)

Tale as old as time True as it can be Barely even friends Then somebody bends Unexpectedly Just a little change Small to say the least Both a little scared Neither one prepared Beauty and the beast Ever just the same Eve..

Imagine Dragons - Believer 03:36

Imagine Dragons - Believer

Believer First things first I'ma say all the words inside my head I'm fired up and tired of the way that things have been, oh-ooh The way that things have been, oh-ooh Second thing second Don't you tell me what you thi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam 01:26

F-35'te Sorun Bitmez F-16'ya Devam

ABD Hava Kuvvetleri 2025 yılında envanterinden çıkarmayı planladığı F-16'ları 10 yıl daha kullanma kararı verdi. Kararın sebebinin F-16'ların yerine geçecek F-35'lerin bitmeyen sorunları olduğu öne sürüldü...

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Hem ayakkabı hem cüzdan 02:16

Hem ayakkabı hem cüzdan

İstanbul’da bir ayakkabı fuarı açıldı. Yüzlerce marka bu yazın modası olacak ürünleri görücüye çıkardı. Fuarın en dikkat çekeni ise kendine has özellikleri ile öne çıkan modeller...

Dr Alban No Coke 1990 03:44

Dr Alban No Coke 1990

‘Cause when I come I come rough Inna reaggae raggamuffin business Kom! Hip-hop reaggae inna dance hall style Hip-hop reaggae inna dance hall style Hip-hop reaggae inna dance hall style 2 o’clock on a friday mornin’ Come ..

Mıcheal Jackson Off The Wall 03:46

Mıcheal Jackson Off The Wall

[1st Verse] When The World Is On Your Shoulder Gotta Straighten Up Your Act And Boogie Down If You Can't Hang With The Feeling Then There Ain't No Room For You This Part Of Town 'Cause We're The Party People Night And Da..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Üç kızını başından vurup öldürdü! 02:42

Üç kızını başından vurup öldürdü!

Trabzon'da 3 küçük kızını dün dere yatağına götürerek silahla vurup, öldürdükten sonra teslim olan imam, yoğun güvenlik önlemleri altında bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne ulaştırıldı. Göktaş'ın dün işlediği cin..

Costi - Good People 01:56

Costi - Good People

[Verse 1] Sometimes it's hard to pray Sometimes it's hard to stay grateful It's painful, hurts so bad Sometimes it's hard to breathe Gets hard to keep goin' We keep holdin' on to what could have been [Hook] But we'll ge..

Trey Songz - Song Goes Off 04:10

Trey Songz - Song Goes Off

Trey Songz - Song Goes Off Şarkı Sözleri [Verse 1] No you, we imagined to You making back to You and me been past due Nothing else matters, let's talk about it the morning after Girl, they won't know if we take off All y..