#One dırection

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti 06:42

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde F Grubu'nda yer alan İngiltere, İskoçya ile karşılaştı. Hampden Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 70. dakikada Alex Oxlade Chamberlein'in attığı gol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle 1:55:12

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 filmini izlemeden önce açıklamayı okumanızı tavsiye ederiz. Alacakaranlık efsanesi final bölümünde olaylar Bella'nın vampir olması, yeteneklerini öğrenmeye başlaması ile başla..

  • Tv Series tarafından
  • 152.741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Khaled - It's Secured 04:22

Dj Khaled - It's Secured

I know I said Nas album done We the Best Music! But we got one more to do first Straight up DJ Khaled! 150 stack it all in my Gucci jacket 50 more in the Goyard, it's secured Yah, yah, yah, yah, yah, yah It's secured, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET) 01:33

Türk Derbisinde Son Gülen Nuri (ÖZET)

Yaptığı transferlerle adından sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Milan, hazırlık maçında Borussia Dortmund'a 3-1 yenildi. Çin'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçına iyi başlayan Dortmund radığı golü ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslan'dan Erken Veda 04:57

Aslan'dan Erken Veda

İsveç'te Östersunds'a 2-0 yenilerek herkesi şaşırtan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda da istediğini alamadı, Avrupa'ya çok erken havlu attı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Östersunds'la ..

  • OFSAYT tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlerin Kapışmasında Gol Şov 02:36

Devlerin Kapışmasında Gol Şov

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Tottenham, Paris Saint-Germain'i (PSG) 4-2 mağlup etti. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gold Cup'ta Nefes Kesen Final! Şampiyon Amerika (Özet) 01:48

Gold Cup'ta Nefes Kesen Final! Şampiyon Amerika (Özet)

Kuzey ve Orta Amerika takımlarını karşı karşıya getiren Gold Cup şampiyon ABD oldu. Levi's Stadı'nda Jamaika ile karşılan Amerika Birleşik Devletleri, rakibini 2-1 mağlup ederek 4 yıl aradan sonra yeniden mutlu sona ula..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Pınar Altuğ: Libidom Yüksek? 00:35

Pınar Altuğ: Libidom Yüksek?

Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ verdiği röportajda kendisini ateşli bulduğunu söyleyerek hayatta cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi. Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında yeniden baş..

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları) 01:40

Flakka Kullanan Adam (Uyuşturucunun Zararları)

Flakka, zombiye dönüştürdüğü öne sürülen yeni nesil uyuşturucu olarak sosyal medya gündeminde yer alıyor. İçerdiği bileşenler dolayısıyla ağrı ve acıya duyarsızlık hissi veren Flakka, saldırganlık etkisi nedeniyle de hal..

  • JET TV tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Fatma Girik Servetini Açıkladı! 01:41

Fatma Girik Servetini Açıkladı!

Fatma Girik Posta'ya verdiği röportajda servetini de açıkladı. İşte usta oyuncunun açıklamalarında öne çıkanlar: - Film teklifleri geliyor sürekli ama bir insan ya çok sevdiği için yada para için oynar. Seyredilmeyecek b..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..