#Onlar

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri ! 13:14

Kadirli Mezarlığı'nda Korku Dolu Bir Gece ve Ölülerin Hikayeleri !

Henüz 7-8 yıl öncesine kadar buradaki kulübede yaşayan yaşlı bir adam bir gece geldiği sırada kulübenin önündeki gölette bir kaç ceset ile karşılaşır. Bu durum üzerine korkan yaşlı adam jandarmaya haber verir. Jandarma c..

  • ZULMA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa... 03:21

Kısıtlamada olmaması gereken ne varsa...

BUGÜN DE YİNE GEZİP TOZANLAR, KRİKET OYNAYANLAR, ARABAYLA İLÇELER ARASI ALIŞVERİŞE ÇIKANLAR... SANKİ KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ SOKAKTA, TRAFİKTE HATTA İNTERNET KAFEDE OLAN SORUMSUZLAR VARDI. ONLAR KAÇTI, EKİPLER KOVALADI...

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..

Diyarbakır'da Görevli 258 Komando Suriye'ye Gitti 01:25

Diyarbakır'da Görevli 258 Komando Suriye'ye Gitti

“Pencereden baktığınızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü birileri bedelini ödediği içindir.” Onlar da bunun bedelini ödemek için yola çıktılar. Diyarbakır’da görevli 258 komando, sınır ötesi güvenliğimizi sağlamak için Suri..

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

İçi altın dolu kese buldular 02:36

İçi altın dolu kese buldular

İSTANBUL ESENYURT'TA İŞTEN ÇIKAN 2 ARKADAŞ YOLDA İÇİ ALTIN DOLU KESE BULDU. KESEYİ ALIP GİTSELER KİMSE ANLAMAZDI AMA ONLAR AKLINDAN BİLE GEÇİRMEDİ. YAPTIKLARIYLA HERKESE İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ...

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim 04:41

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim

Mehmet Erdem - Dur Dinle Sevgilim Şarkı Sözleri Dur dinle sevgilim Bir çift sözüm var Şu yalan dünyayı etme bana dar Gözler gördü gönlüm sevdi neyleyim Söyle bunda benim ne günahım var Bana acı sözler deme darılmayalım S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Sihirli Şehir  Film İzle 1:30:54

Sihirli Şehir Film İzle

Filmin Oyuncuları:Saoirse Ronan, Toby Jones, Bill Murray Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun hikayesi anlatılmaktadır.Onlar, gökyüzünün hep karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Amber şehrinde yaşarlar.Bu yüzden Amber şehr..

  • Tv Series tarafından
  • 5.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sitede kumru seferberliği 01:12

Sitede kumru seferberliği

ANTALYA'DA BİR SİTEDE CAMLA PANJUR ARASINA SIKIŞAN YAVRU KUMRU İÇİN KOMŞULAR SEFERBER OLDU. ONLAR KUŞU KURTARAMAYINCA DEVREYE İTFAİYE EKİBİ GİRDİ...

Fatura ödeme merkezi dolandırıcıları 02:16

Fatura ödeme merkezi dolandırıcıları

Onlar fatura yatırdıklarını sanıyorlardı ama gerçek bambaşkaydı...

Otomobil düşmanı çocuklar! 02:09

Otomobil düşmanı çocuklar!

İSTANBUL BEYOĞLU'NDAKİ BİR MAHALLE BİR AYDIR DİKEN ÜSTÜNDE... ÇÜNKÜ ONLAR UYKUYA YATAR YATMAZ, İKİ ÇOCUK ORTAYA ÇIKIYOR, SOKAKTAKİ LÜKS ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ PATLATIP AYNALARINI KIRIYOR... BİTMEYEN SALDIRILAR YÜZÜNDEN M..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara 02:50

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara

Üniversiteli Kadın Kolektifi Ankara Üniversitesi “DTCF İtiraf Ediyor” facebook sayfasında paylaşılan “Son zamanlarda fakültede bu LGBT olanlar çoğaldı. Ortabahçe de adeta onların yaşam alanı, kendilerine yeni yol arkadaş..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce