#Onlar

Ördek Ailesi İçin Trafiği Durduran Kadın 00:33

Ördek Ailesi İçin Trafiği Durduran Kadın

yi insanlar iyi ki varlar! Yolun karşısına geçmeye çalışan ördek ailesini fark edip onlar için trafiği durduran güzel insanın o anları.....

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Balık restoranında müzikli eğlence 01:22

Balık restoranında müzikli eğlence

ÇEKİCİDEKİ ARACIN ÜZERİNE ÇIKTILAR. ASKER UĞURLARKEN İŞLEK TRAFİKTE TEHLİKE ÜSTÜNDE TEHLİKE SAÇTILAR... TEK KURAL TANIMAZLAR ONLAR DEĞİLDİ. BİR BAŞKA ADRESTE DE, ÇALGILI YEMEK VARDI. POLİS ONLARI HİÇ UMMADIKLARI ANDA BAS..

Kripto para simsarlarına dikkat! 02:28

Kripto para simsarlarına dikkat!

KRİPTO SİMSARLARINA DİKKAT! 'PARANIZA PARA KATACAĞIZ' YALANINA KANAN İKİ KARDEŞ, SANAL PARA ÇETESİNE 1 MİLYON 200 BİN LİRA KAPTIRDI... ÜSTELİK TEK MAĞDUR ONLAR DEĞİL... ÇETENİN 800 MİLYONLUK VURGUN YAPTIĞI İDDİA EDİLİYOR..

 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı! 00:53

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından konuşan menajer Bulut Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli transferiyedi dedi. Özbek'in Arda'yı transfer etmek istediğini bildiğini söyleye..

  • OFSAYT tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

İstanbul'da 54 Bin Kişi Evim Mağduru Oldu! İşte Detaylar 02:09

İstanbul'da 54 Bin Kişi Evim Mağduru Oldu! İşte Detaylar

FİRMALAR TASFİYE ONLAR MAĞDUR OLDU..

Çala çala filo yaptılar! 02:29

Çala çala filo yaptılar!

ÇALDIKLARI ARAÇLARI İSTANBUL'DA DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN ÇETEYİ CAMA YAPIŞTIRDIKLARI İNCİNMİŞSİN VE BABA YOGUN YAZILARI ELE VERDİ. ONLAR YAKALANDI, ÇALDIKLARI ARAÇLAR DA SAHİPLERİNE İADE EDİLDİ...

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

O bombaların arasından çıkmayı başardı! 02:27

O bombaların arasından çıkmayı başardı!

MAHSUR KALDIKLARI HARKOV BOMBALANIRKEN ONLAR ÇEKTİKLERİ VİDEOYLA SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORDU, İŞTE O TÜRK ÖĞRENCİLER YURDA SAĞ SALİM DÖNMEYİ BAŞARDI, MERVE BUSE DEVELİ'NİN ANTALYA'DAKİ AİLESİYLE BULUŞMASINDA MUTLULU..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Bir Hilal Uğruna Ya Rab, Ne Güneşler Batıyor 04:49

Bir Hilal Uğruna Ya Rab, Ne Güneşler Batıyor

Onlar, Geri Döneceklerini Hiç Düşünmediler !..

Baharı beklerken kış geldi! 02:09

Baharı beklerken kış geldi!

ONLAR BAHAR GELECEK SANDI, AMA KIŞ KAPILARINI 2. KEZ ÇALDI... MUŞ’UN YUKARIYONGALI KÖYÜ 2 METREYİ AŞAN KARLA KAPLANDI... KÖYLÜLER AHIRLARINA GİTMEK İÇİN BİLE TÜNEL AÇMAK ZORUNDAYDI...

Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Çıldırtan Kadın 02:27

Çıldırtan Kadın

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Elektrikle Körlük Tedavisi 02:16

Elektrikle Körlük Tedavisi

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

KÜRESELIZM 38:31

KÜRESELIZM

DIJITAL DIKTATORLUK..

  • STUDIO AS tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gizli örgütler varlığını hala sürdürüyor mu? 2:14:47

Gizli örgütler varlığını hala sürdürüyor mu?

İnsanlık tarihi hep bir iktidar ve güç savaşına sahne oldu... Bu mücadele gizli ve gözlerden uzaktı. Onlar gün geldi krallara kafa tuttular gün geldi tarihin gizli sayfalarında kayboldular. Dünyayı yönettiği iddia edilen..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2030 Planı! 1:12:31

Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2

02:27 NATO toplantısının asıl amacı 10:04 Konu sadece iklim değil! 14:17 Büyük sıfırlama nedir? 24:47 2024 yılında bu gündeme gelebilir 29:26 Nakitsiz toplum planı! 39:10 Yeni dünya düzeninde bunlar olmayacak! 45:50 E..

  • STUDIO AS tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 1 yıl önce
DÜNYAYI KİMLER YÖNETİYOR_ 1:42:17

DÜNYAYI KİMLER YÖNETİYOR_

ÜLKELERİN ARKASINDA ONLAR MI VAR..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 10 ay önce
Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi 1:12:40

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi

05:51 Ana başlık 2024'e giderken 07:20 İki devlet sırt sırta verebilir 16:17 Tek dünya ordusu için neye ihtiyaçları var? 25:11 7 yıl kuralı nedir? 28:46 Eğer ABD seçiminde onlar seçilirse... 34:34 Kapaktaki İsrail Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 9 ay önce
Ringo Kazım Tarabya Oteli'nde 02:05

Ringo Kazım Tarabya Oteli'nde

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..

Haci Mortladı 01:47

Haci Mortladı

Ringo Kazım başrollerini Selma Güneri ve Sadri Alışık'ın paylaştığı 1967 yapımı Türk filmidir. Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati'nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. B..