#Onlıne

Virüsü yendikten sonra gündemimiz... 02:01

Virüsü yendikten sonra gündemimiz...

Corona ve gelecekte gelebilecek virus ve diğer problemin tekrar bu anı yaşamamak için ! Tamamen online sipariş olacak... raflar yok, kasiyer yok, alışverişe gidiş yok... Kendimden örnek vereyim 5 yıldır markete gitmedim ..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti 02:03

Başakşehir Bilgievlerinde sosyal mesafeli 'EBA' hizmeti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında dersler online olarak başladı. Başakşehir Belediyesi de, ilçe genelindeki tüm bilgievlerinde internet erişim hızında sorun yaşayan öğrenciler için sosyal ..

Stanford’a kabul edilen Zeynep'in sevinç çığlıklarına boğulduğu anlar gündem oldu 00:42

Stanford’a kabul edilen Zeynep'in sevinç çığlıklarına boğulduğu anlar

İzmir’de öğrenim gören ve online görüşmesi sırasında Stanford Üniversitesine kabul edildiğini öğrenen Zeynep Naz Avcı’nın sevinç çığlıkları, sosyal medyada gündem oldu...

Bir Öğretmenin Eba Tv'de Canlı Ders Yaparken Yaşadığı Sorunlar 00:59

Bir Öğretmenin Eba Tv'de Canlı Ders Yaparken Yaşadığı Sorunlar

Corona virüs hayatımıza girdiğinden beri online devam eden dersler yüzünden öğretmenler ve öğrenciler zor anlar yaşaıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı 01:02

2018 Kış Olimpiyatları Albüm Satışlarını Artırdı

2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösterilerinde kullandıkları müzikler, en çok satanlar listesine girdi Güney Kore’de düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatları’nda artistik patinaj sporcularının gösteril..

Baa Baa Kara Koyun Ve Daha Çok Çocuk Şarkıları - Kreş Ritim Koleksiyonu 25:26

Baa Baa Kara Koyun Ve Daha Çok Çocuk Şarkıları - Kreş Ritim Koleksiyon

Baa Baa Kara Koyun Ve Daha Çok Çocuk Şarkıları - Kreş Ritim Koleksiyonu Dinle LYRICS Baa baa black sheep have you any wool Yes, sir. Yes, sir. 3 bags full One for the master and one for the dame one for the little one w..

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek 12:02

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek

Eylül ayında severek kullandığım makyaj malzemesi, saç bakım ürünü, yemeğin yanında oyun ve diziden oluşan karışık bir favoriler videosu hazırladım. Lütfen özellikle diziyi ve oyunu bilenler ya da benden sonra izleyecek..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Fırsat ürün- Ayçiçek yağı! 01:54

Fırsat ürün- Ayçiçek yağı!

SON GÜNLERDE FİYATI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRINCA, ONLİNE MARKETİN DE GÖZDESİ OLDU. SİPARİŞİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN VERENLER, KAMPANYALARA BAKIP , SEPETİNE EN ÇOK AYÇİÇEK YAĞINI EKLEDİ...

Ah Esra öğretmen! 01:16

Ah Esra öğretmen!

29 YAŞINDAKİ ESRA KARAMAN MUĞLA'DAKİ EVİNDE ÖĞRENCİLERİYLE ONLINE DERS YAPARKEN BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ. BİR HASTANEDEN DİĞERİNE SEVK EDİLDİ. VE DOKTORLARIN TÜM ÇABASINA RAĞMEN MAALESEF KURTARILAMADI...

AVM'ye hücum! 01:44

AVM'ye hücum!

17 GÜNLÜK KAPANMADA ONLINE ALIŞVERİŞİN YILDIZI PARLADI AMA, 'GÖRMEDEN ALMAM' DİYENLER, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AVM'LERİN YOLUNU TUTTU... ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU...

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Binance Anmeldung und Verifizierung Binance Registrierung Allgemeines zu Binance 24:28

Binance Anmeldung und Verifizierung Binance Registrierung Allgemeines

Binance Registrieren Wie geht das? Binance Anmeldung und Verifizierung Binance Registrierung Allgemeines zu Binance :https://www.binance.com/?ref=10368178nnWas ist BinancenBinance ist eine neue Handelsplattform, die am ..

  • izle tv tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

NAIYYO - Official Music Video | AKASA x Raftaar | Latest Hit 2020 03:23

NAIYYO - Official Music Video | AKASA x Raftaar | Latest Hit 2020

Get ready for thoda jhagda and thoda nakhra - because what's love without a lil' drama!? Check out the never-before-seen #dramebaaz pairing of AKASA and Raftaar in their new song NAIYYO. After delivering the superhit N..

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
IRON MAN - GTA 5 MOD 13:27

IRON MAN - GTA 5 MOD

GTA 5'te bugün Iron Man modunu oynadık. Çok eğlendik, çok eğlenceli anlar ortaya çıktı. Daha fazla böyle videoların devamı için kanala abone olup videoya like atın!nnGTA 5 Online PC Oyna : http://goo.gl/lyRTGrnnDiscord ►..

  • Emrullah tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..