#Onu akın gezi marşı

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Ercan Tek - Boş Telaşlara 03:20

Ercan Tek - Boş Telaşlara

Ercan Tek - Boş Telaşlara Dinle sözler Bir bir geliyorlar ya peşinden Çıkamıyorsun ulan işin içinden Önüne koyulmaz sen almadıkça Zafer sayılmaz kazanmadıkça Biri yaşın biri başın Boyun kilon gözün kaşın Biri görür b..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Selami Sahin Tanımam Senden Baska 05:36

Selami Sahin Tanımam Senden Baska

Beni yanından hiç ayırma Gözlerim gözlerinde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım 00:36

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım

7 Oca 2014 tarihinde yayınlandı Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü ge..

Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix) 03:08

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix)

Gecenin Üçünde Dedim ona Suratıma öyle derin bakma Çık yoluma gel yanıma Nedir bu mana Bu nasıl bir mana Nedir bu mana Ne desem ona Bir nokta kara süremem ona Vuruldum, kaderime ortak yaz onu bana O nasıl bir bakıştır..

Tüfekle dehşet saçtı! 02:09

Tüfekle dehşet saçtı!

ADAM KOMŞULARLA KAVGAYA TUTUŞTU, KARISI ONU KORUMAK İÇİN ELİNE POMPALI TÜFEĞİ ALIP 4 KİŞİYİ YARALADI. MAHALLELİ, EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜRKEN ONU BİZ KORUYORDUK DİYEREK KADININ BU YAPTIĞINA İSYAN ETTİ...

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Fenalaştı, raylara düştü 01:24

Fenalaştı, raylara düştü

FENALAŞTI, RAYLARA DÜŞTÜ... NEYSE Kİ VATMAN ONU ZAMANINDA FARK ETTİ. BAYILDIĞIMI HATIRLAMIYORUM DİYEN MERVE HUNTÜRK ATLATTIĞI TEHLİKENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ VE ONU YAŞATAN MUCİZEYİ KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ANLADI...

Horoz 'Anne' dedi 01:02

Horoz 'Anne' dedi

TRABZON'UN ORTAHİSAR İLÇESİNDE BİR AİLENİN KAVGACI BİR HOROZU VARDI. AİLE ONU KESMEYE KARAR VERDİ. AMA HOROZ İDDİAYA GÖRE BIÇAĞI GÖRÜNCE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ ŞOKA GİREN AİLE ONU KESMEKTEN VAZGEÇTİ...

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması! 04:42

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması!

Mehmet, babası Oğuz tarafından zorla evlendirilmek istediği Melisa'ya onu istemediğini kanıtlarcasına Yaren'i öper! Yaren neye uğradığını şaşırır. Önce Mehmet'i tokatlar, sonra da şirketi terk eder. Mehmet de peşinden çı..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - Eftalyanın Korkunç Ölümü! 03:46

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Eftalyanın Korkunç Ölümü!

İngiliz Charles Hamilton'ın verdiği görevi başaramayan Eftalya'yı, kötü bir sürpriz beklemektedir. Charles Hamilton, Eftalya'dan intikamını onu ve babasını öldürerek alıyor. İngiliz Charles Hamilton, Azize'yi önünde bir ..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber! 05:42

Bodrum Masalı 38.Bölüm - İkiliden Herkesi Şaşırtan Haber!

Su, Kelebek'in kendisine yalan söylemesinden dolayı onu affedemiyor ve ayrılmaya karar veriyor. Kelebek ise Su'nun kendisini affetmesi için elinden geleni yapıyor. Aralarında geçen tartışma sonrası Su, Kelebek'ten ayrılm..

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam  2 Film İzle 2:21:34

Örümcek Adam 2 Film İzle

ÖRÜMCEK ADAM 2 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE, Spider Man 2 Film İzle Örümcek Adam 2 hd izle, Sevgilisinden ayrılan peter bunalıma girmiştir. Kazandığı kimliği ona söyleyip söylememek arasında gidip gelirken, kız arkadaşının yakın ..

  • Tv Series tarafından
  • 34.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Kalben - Haydi Söyle 02:46

Kalben - Haydi Söyle

Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca Dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle Haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah 03:10

Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah

Herkes aşıktı ben yalnızdım çok Herkesin vardı bir benim yoktu yok Onu ilk gördüğümde dedim benim olsa aşkımız yıkılırdı Ama bir kız daha vardı ve onun canı buna çok sıkılırdı Hadi inşallah olacak olacak olacak olac..

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video 05:35

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video

BEN YARLA BİR OLMAZSAM O zalim sevgilim benle de çok yorulmuş Onun bunun lafıyla çıkmış yola koyulmuş Ben hayaller kurarken kalemimiz kırılmış Sensiz ölürüm derdi düğün dernek kurulmuş Ben yarla bir olmazsam,lan yerle b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane  - Naz Aşık Olduğunu İtiraf Etti! 03:57

Adı Efsane - Naz Aşık Olduğunu İtiraf Etti!

Naz, babasının mezarının başında ilk defa Hakan'a olan aşkını itiraf etti! Naz, Hakan'ın duygularındaki gitgellerden sıkılmış ve ona karşı olan duygularından dolayı acı çekmiştir. Son kez Hakan ile konuşur. Hakan, Naz'ın..

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük! 03:47

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük!

Hakan, bu sefer Naz'ı gerçek duygularıyla öpüyor! Hakan, Naz ile tanıştıkları ilk zamanlarda duygusal bir boşluk anında onu öpmüştü. Erken gelen bu öpücük hem Naz'ın, hem de kendisinin kafasını karıştırmıştı. Bu öpücükte..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce