#Onu akın gezi marşı

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Zorba 1966 Türk Filmi İzle 1:37:21

Zorba 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, mafya tetikçisi bir gencin aşkı anlatılır. Zorba’nın babası, o henüz üç yaşındayken cinayetten hapse girmiştir. Hemen ardından da annesini kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda mafya üyeleriyle çalışmaya ba..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Alita Savaş Meleği Fragman 02:36

Alita Savaş Meleği Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar 03:14

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar

Kafkas Dizisi Perşembe akşamı yayun hayatına başladı. Oyuncular muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şampiyon Dizisinin Konusu: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağı..

  • BETA tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burak Akagün - Hele Ninna Olasan 04:12

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan

Burak Akagün - Hele Ninna Olasan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dal boyunca, diz boyunca Boyu uzun beli ince Ninna yarim ninna, esmer yarim ninna Ninna ninna Hele ninna olasın, Allah'ında..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi 08:46

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi

Bücür Cadı dönemin çocukları tarafından çok sevilmişti ve güzel bir şekilde devam ediyordu.Yunus Bülbül ve Sezer Güvenirgil boşanınca Yunus Bülbül kadrodan ayrıldı ve yerine Ana Kuzusu'ndan tanıdığımız Önder Açıkalın dah..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Şampiyon 11. Bölüm 2:16:55

Şampiyon 11. Bölüm

Şampiyon 11. Bölüm Özet:nnFırat ve Derviş , Fırat’ı isteyenlerin kurşun yağmurunun arasında kalmışlardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu yok gibi görünmektedir. Ateş hattında kalan ikili Fırat sayesinde kurtulur.nnOlanları..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 62.Bölüm 2:23:10

Söz | 62.Bölüm

Erdem’in (Nihat Altınkaya) evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak (Eren Vurdem) ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.nTarık (Mehmet Po..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video) 03:42

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video)

DUYDUN MU? Aşk beni ne hallere koydun Bunca zaman ben peşinde savruldum Tam da bugün onu görünce onu görünce kavruldum Hikayem uzun dertlerimle hoşbuldum Bilmiyorum sonu ne olur görmüyorum Özlüyorum tanımasam da düşlüyo..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..