#Onu akın gezi marşı

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak 10:11

Stres Çarkı İle Kız Tavlamak

Stres çarkı nedir? Yanınızdan geçen, özellikle ortaokul ve lise dönemindeki çocukların ellerinde sürekli dönen bir şey görüyorsanız işte stres çarkı tam olarak da o dönen şeye deniyor. Asıl amacı stresli anlarda zihni d..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı - Melek'in Herkesi Ağlatan Vedası 04:56

Hayat Şarkısı - Melek'in Herkesi Ağlatan Vedası

51. Bölüm - Kızı Bahar'ın hızla büyümesinden ötürü onu gerçek annesi Hülya'ya bırakmaya karar veren Melek, veda ederek İstanbul'u terk ediyor!..

Neslihanın Kombininde Merve Eli Değdi Bakın Ne İle Suçlandı 08:45

Neslihanın Kombininde Merve Eli Değdi Bakın Ne İle Suçlandı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Öykü Serter, Neslihan Doğrusöz'e ceketi giydirenin Merve Sevin olduğunu söyleyince Merve, Neslihan'ın kombininin eksik olduğunu düşündüğü i..

  • ANKA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Yere Düşen Bir Damla İçkiyi İçip Sarhoş Olan Karınca 00:49

Yere Düşen Bir Damla İçkiyi İçip Sarhoş Olan Karınca

Yere içki dökmeyin sonra karıncalar onu su sanıp içiyor kafa buluyor karıya kıza saldırıyor. Artık döken kişi çorbacıya götürür...

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Uçak Yolcuğunu Zevkli Hale Getiren Kadın 02:52

Uzun Uçak Yolcuğunu Zevkli Hale Getiren Kadın

Görüntüde bir kadın üstünde ne varsa onu bir kez daha görücez.Uzun uçak yolculuğundan sıkılan kadın zevkli olsun diye çeşitli yollara başvurdu..

  • JET TV tarafından
  • 2.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcenin Bir Tarzı Yok 03:06

Fahriye Evcenin Bir Tarzı Yok

Fahriye Evcen'in Bir Tarzı Yok O Kotu Değil Kot Onu Taşımış..

  • ANKA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğünlerde Yaşanan Saçma Kazalar 02:45

Düğünlerde Yaşanan Saçma Kazalar

Düğünlerde yaşanan kazalar illaki ''aay ne komikti değil mi?'' diyerekten hatıra olarak kalıyordur fakat gel bir de onu gelinle damada sor...

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim 01:14

Yavrum Sana Vurmak İstemezdim

Hamile haliyle sevgilisi Kenan (Kerem Yılmazer) tarafından terk edilen Reyhan (Gülşen Bubikoğlu) doğum sonrası bir mektupla cami avlusuna bıraktığı kızının ardından intihara kalkışır. Onu bulup son anda hastaneye yetişti..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 05:27

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutluluğu arark..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Sevgiliye Şaka Ters Tepti 02:26

Sevgiliye Şaka Ters Tepti

HD ve Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. RomanAtwood sevgilisine 5. yıl dönümlerinde şaka yapmak istiyor. Sevgilisine onu aldattığını söylüyor. Fakat işler beklediği gibi gelişmiyor.....

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle 01:27

Beşiktaş Derbiye Demba Ba İle Çıkarsa İzle

Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Yazarımız Serkan Akcan, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu ve eğer Demba Ba sağlıklıysa Şenol hocanın sahaya onu sürmesi gere..

Maria ve Billy İzle 04:26

Maria ve Billy İzle

Eğitici çizgi film Türkçe izle! Maria tehlikede Onu kim kurtaracak!..

  • KAPALI SET tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkiz Babası Oldun 01:30

İkiz Babası Oldun

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Üvey Babadan Taciz 00:52

Üvey Babadan Taciz

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Ercan Taner 10’da On’da 05:27

Ercan Taner 10’da On’da

Duayen spor spikeri Ercan Taner’e 10 soru sorduk 10 yanıt aldık. En zorlandığı yayın hangisiydi? Neler onu mutlu ediyor? En çok hangi futbolcuları beğeniyor? Hangi isim onun için hayal kırıklığı oldu? Unutmadığı maç hang..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce