#Onu akın gezi marşı

Düş Kırgınları Fragmanı 01:47

Düş Kırgınları Fragmanı

Konu: Kuzey ve Sami yıllarca hayata karşı birlikte mücadele etmiş iki dosttur. Geçmişten kopmayan ve geleceğe dair umutları olmayan Kuzey ve Sami’nin birbirlerinden başka kimseleri yoktur. Kuzey ölümü beklemektedir, Sam..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir 02:51

11 Maddede Sınıf Arkadaşına Platonik Aşık Olmak Nedir

Bu videoda sınıf arkadaşına aşık olanların yaşadıkları var. Derslerde çaktırmadan onu izlemek, hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışmak, okula koşa koşa gitmek, sabah hazırlığının bir türlü bitmemesi, tatildeyken okulun ..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı 01:31

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Oyunu Kullandı Esprileri Patlattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sabah Ozan Güven’le birlikte Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına Siz kabine geçin ben geliyorum diyen Yılmaz, anons çekerken kendi..

Şeyda Erdoğan Uygun Fiyatlı Ürünlerle Gösterişli Makyaj 19:10

Şeyda Erdoğan Uygun Fiyatlı Ürünlerle Gösterişli Makyaj

Herkese merhabalar! Bu videomda uygun fiyatlı ve günlük olarak kullanabileceğiniz ürünlerle nasıl gösterişli, instagram makyajı tarzında bir makyaj yapabilirsiniz onu göstermek istedim. Umarım keyifle izlersiniz!..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Rap Nedir 03:57

Rap Nedir

Bir müzik kolu, Hiphop’un. Anlamı, bir yere hafifçe vurmak, ani ve güçlü bir şekilde bir şey söylemek: Şeytan kulağına haa bazuka! Soytarı meydanı boş bulunca Sağdan pala kama soldan kanca Üç dil bilirim birisi A..

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull 01:05

Eve Giren Hırsıza Saldıran Pitbull

Adam hırsızlık yapmak için eve giriyor ama içerde onu bekleyen bir süpriz var. Evin köpeği pitbull ve sonuç malum.....

  • JET TV tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendinle Çıkar Mısın Röportaj 04:48

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj

Hepimiz seçiciyiz, onu beğenmiyoruz, bunu beğeniyoruz onun burnunu beğenmiyoruz, burnunu beğeniyoruz gözünü beğenmiyoruz. Çok konuşuyor diyoruz yine beğenmiyoruz, adamını buluyor kaslını kadınını buluyor sarışınını ist..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez İrem Helvacıoğlu'yla Ruj Ruleti 12:07

Sebile Ölmez İrem Helvacıoğlu'yla Ruj Ruleti

Siz onu Behzat Ç, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi'nden ve en son rolü Güneşin Kızları Tuğçe karakteriyle tanıyorsunuz...

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl Koruyacağım' Derdinde 00:54

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl

AK Parti Sözcüsü Ünal Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derdinde. Kalkmış, girdiği her seçim kazanan, sandıkta milletin onayladığı % 52,76 ile seçimleri kazanmış Erdoğan'la ilgili 'ben onu teb..

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim 10:36

Duygu Özaslan Davet ve Mezuniyetlere Özel Yaz Kombinlerim

Bu videoda ilkbahar ve yaz aylarındaki davetler ve de mezuniyetler için kombin önerilerimi paylaşmak istedim! Forever New'un yeni koleksiyonundan seçtiğim parçalar yaz davetleri ve mezuniyet partileri için birebir. Altın..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Rimel Askına Dramtik Badem Göz Makyajı 06:55

Rimel Askına Dramtik Badem Göz Makyajı

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda sizlerle badem göz makyaj nasıl yapılır onu anlatacağım. Umarım badem göz makyaj videomu beğenirsiniz. Sizi seviyorum :)..

Kaynak Ustasına Yapılan Eşek Şakası 00:45

Kaynak Ustasına Yapılan Eşek Şakası

Kaynak yapan arkadaşının yanına gelerek onu korkutan arkadaşı, unutamayacağı bir an yaşatmış. Arkadaşının korkutması sonrası adeta aklı çıkan adam ne olduğunu anlamaya çalışırken arkadaşları da gülme krizine girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Safari Turundaki Turistlere Aslandan Sevgi Gösterisi 01:57

Safari Turundaki Turistlere Aslandan Sevgi Gösterisi

Rusya'nın 2014'te ilhak ettiği Kırım'da turistler safari turuna çıktı. Safari parkının gözde üyelerinden Lola adlı aslan, bir anda arabaya sıçrayarak turistleri kucakladı, uzun uzun kendini sevdirtti. Cesur tavırlar serg..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var 07:38

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var

Kendi ölçülerim ; 1 çorba kaşığı kırmızı pancar suyu 1 çorba kaşığı yoğurt Video da bir detayı atlamışım; pancarı rendeledikten sonra elimle sıktım 1 çorba kaşığı kadar su çıktı onu yoğurtla karıştırdım. Miss gibi ..

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Aslı Özdel Doğal Görünen Takma Tırnak Nasıl Takılır 04:43

Aslı Özdel Doğal Görünen Takma Tırnak Nasıl Takılır

Tırnaklarınız benim gibi uzamıyorsa,ben de sizlere doğal görünen takma tırnak nasıl takılır onu gösteririm :D Umarım beğenirsiniz!..

Hizmetçi Film İzle 2:19:05

Hizmetçi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..